ENTRADES
Un dia inoblidable!

Reserva la teva entrada aquí

RESERVA ARA
Parc d'atraccions Tibidabo Parque de atracciones Tibidabo Tibidabo Amusement Park Barcelona Laser Show

Nits de Laser Show!

Torna el Laser Show 2.0, l’espectacle estrella de l’estiu del Tibidabo! ✨
Da Experiències

Torna al Tibidabo l’espectacle estrella de l’estiu, el Laser Show 2.0. A partir de dimecres 2 d’agost, podreu acabar la jornada de la millor manera: amb l’espectacle de llums, colors i música.

 

L’activitat tindrà lloc els vespres de dimecres a diumenge del mes d'agost a les 21:30 h a la Plaça dels Somnis. L'1, 2 i 3 de setembre se celebra a les 20:30 h. A través de tecnologies virtuals, i amb la música com a fil conductor, emocionarà a les persones espectadores.

 

Més d’una dècada després de la seva estrena, aquest espectacle segueix sorprenent els visitants convertint-se en una experiència nocturna única. Sota el nom Laser Show 2.0, aquest agost la funció oferirà una demostració audiovisual d’animacions musicals que juguen amb els efectes de llum i de so i que contrasten amb la silueta urbana de la ciutat de Barcelona.

 

Amb aquest tipus de propostes, el Tibidabo fa compatible la seva essència d’espai emblemàtic amb la creació de noves experiències basades en la innovació i la tecnologia.

 

L'espectacle és inclòs a totes les polseres i també es pot gaudir de manera gratuïta des de l'Àrea Panoràmica. I recorda que la manera més ràpida i sostenible de pujar al Tibidabo és amb la Cuca de Llum, des de Plaça Doctor Andreu.

 

Reserva la teva entrada

 

T'esperem! ✨

 

Espectacle patrocinat per Free Damm.

 

%day% de gener %day% de febrer %day% de març %day% d'abril %day% de maig %day% de juny %day% de juliol %day% d'agost %day% de setembre %day% d'octubre %day% de novembre %day% de desembre