Consulta totes les tipologies d'entrada al Parc d'atraccions i a l'Àrea Panoràmica a la pàgina Entrades i abonaments.

Sí. Per acollir-se a aquesta modalitat d'entrada és imprescindible presentar a les taquilles del Parc el certificat de discapacitat, o la targeta acreditativa de la discapacitat, juntament amb el DNI o el passaport. Consulta totes les tipologies d'entrada al Parc d'atraccions i a l'Àrea Panoràmica a la pàgina Entrades i abonaments.

Sí. Les persones majors de 60 anys tenen descompte en el preu de l'entrada. Per acollir-se a aquest descompte hauran de presentar el DNI a les taquilles. Consulta totes les tipologies d'entrada al Parc d'atraccions i a l'Àrea Panoràmica a la pàgina Entrades i abonaments.

Sí, en dies de només Àrea Panoràmica oberta. Consulta el calendari del Tibidabo a la pàgina Horaris.

Per accedir al Parc d'atraccions, és necessari comprar l'entrada general. Si només vols accedir a l'Àrea Panoràmica, sense accés a les atraccions, no és necessari comprar entrada. Les persones majors de 60 anys, sí que poden adquirir un tiquet de passeig gratuït a les taquilles del Parc. Consulta totes les tipologies d'entrada al Parc d'atraccions i a l'Àrea Panoràmica a la pàgina Entrades i abonaments.

Totes les entrades, a excepció de la modalitat d'entrades de l'Àrea Panoràmica i les entrades de visita, permeten accedir a totes les atraccions i espectacles que ofereix el Parc, sempre que l'alçada de la persona ho permeti. Consulta totes les tipologies d'entrada al Parc d'atraccions i a l'Àrea Panoràmica a la pàgina Entrades i abonaments.

Per a promocions esporàdiques i puntuals, segueix-nos als nostres canals de Twitter, Facebook, Instagram i TikTok. Estigues ben atenta o atent! Consulta totes les promocions de la temporada a la pàgina Entrades i abonaments.

Les atraccions presenten restriccions d'alçada perquè segueixen unes normes de seguretat determinades.

Els infants menors de 90 cm poden accedir a algunes atraccions, sempre que vagin acompanyats. Consulta les alçades de totes les atraccions aquí.

Per motius de seguretat, les persones embarassades poden només pujar en algunes atraccions del Parc. Podràs conèixer les restriccions de cada atracció a les seves entrades.

Sí. Aquesta informació la podràs obtenir en els tòtems informatius ubicats als accessos de les mateixes atraccions i fent clic aquí.

En cas de pluja, hi ha atraccions que, per seguretat, sí que tanquen.

El TibiClub és un abonament anual amb el qual podràs gaudir de totes les atraccions i espectacles, del Parc d'atraccions i de l'Àrea Panoràmica, de manera il·limitada durant 12 mesos. A més, podràs gaudir de beneficis i avantatges exclusius dins i fora del Parc, com ara:

 

 • Funicular Cuca de Llum gratuït
 • TibiBus gratuït
 • Descomptes dins del Parc (15% a les botigues i centres de restauració)
 • Descomptes en altres centres d'oci (PortAventura World, Terra Mítica, Illa Fantasia, Zoo Barcelona...)
 • Descomptes en entrades extres
 • Activitats exclusives
   

Consulta tota la informació aquí.

Sí. Et pots descomptar l'import de les entrades del dia presentant el tiquet de caixa, sempre que:

 • No hagin passat més de 30 dies naturals des de la data de compra de les entrades
 • Només es descomptaran les entrades de les persones que formaran part del contracte TibiClub
 • La quota d'inscripció no es descompta

Per donar-te d'alta descomptant les teves entrades, cal fer-ho de forma presencial a l'oficina TibiClub, al costat de la Talaia. Consulta l'horari de l'oficina aquí.

L'Àrea Panoràmica del Tibidabo és una zona de lliure accés on es pot gaudir d'algunes de les atraccions més emblemàtiques del Parc i de les millors vistes de la ciutat de Barcelona. Consulta totes les tipologies d'entrada a l'Àrea Panoràmica a la pàgina Entrades i abonaments.

No. Aquesta zona és de lliure accés i es pot passejar gratuïtament.

Pots consultar les diverses maneres d'arribar al Tibidabo aquí.

Sí. A través d'aquest enllaç pots reservar una plaça d'aparcament i així assegurar-te un lloc per aparcar, sempre que hi hagi disponibilitat.

Sí, sempre que es respecti la higiene i la seguretat de la resta d'usuaris del Parc i s'utilitzi la zona de pícnic. La zona de pícnic es troba ubicada a l'Àrea Panoràmica, al costat de l'Edifici Cel. No es permet fer pícnic a les àrees reservades pel consum dels centres de restauració propis del Parc.

No, a excepció dels gossos pigall per a persones amb diversitat funcional visual.

Si vols fumar, trobaràs diverses zones habilitades per fer-ho. Consulta el mapa del Parc per localitzar aquests espais.

Sí. Disposem de dos ascensors que recorren tots els nivells del Parc. Tots els visitants amb entrada al Parc poden fer ús d'aquest servei, però tenen preferència:

 • Cotxets
 • Persones amb diversitat funcional
 • Persones de la tercera edat
 • Embarassades

Consells útils

 • Accedeix al Tibidabo de la manera més ràpida amb la Cuca de Llum, el nou Funicular inclòs en la teva entrada (des de Plaça Doctor Andreu).
   
 • Compra la teva entrada de manera anticipada a través de la pàgina web i bescanvia-la a les taquilles.
   
 • Comprova la validesa de les promocions o descomptes dels quals disposes.
   
 • Reserva una plaça d'aparcament en cas d'accedir al Tibidabo en transport privat.
   
 • Comprova l'alçada dels infants (amb calçat) abans d'accedir a les atraccions.
   
 • Segueix-nos a les xarxes socials del Tibidabo per estar al corrent de totes les novetats.
   
 • Consulta les normes d'ús del Parc d'atraccions aquí.