Comencen les obres de renovació del Funicular del Tibidabo per convertir-se en la nova “Cuca de Llum”

Cuca de Llum

La “Cuca de Llum” es convertirà en la porta d’entrada al Parc com una experiència més, amb un disseny totalment renovat per gaudir més i millor de la vista panoràmica durant el trajecte. A més, la nova atracció disposarà de pantalles i tauletes electròniques per fomentar la interacció amb els viatgers i tindran una funció didàctica i d’entreteniment.

La remodelació, de la mà de Telefericos y Nieve, empresa filial de Leitner Ropeways, en col·laboració amb Mias Architects, també suposarà una millora en l’operativa i les condicions de seguretat del transport i n’augmentarà la velocitat i la capacitat, fins a 252 passatgers per viatge.

La inauguració de la “Cuca de Llum” està prevista per la tardor de 2020.

Consulta les opcions de mobilitat sense Funicular

El Funicular del Tibidabo és el transport més ràpid, emblemàtic i sostenible per arribar al cim del Tibidabo. L’històric Funicular transporta des de 1901 ciutadans, turistes i visitants fins al punt més alt de Barcelona, des d'on es contempla una espectacular vista panoràmica de la ciutat. La trajecte, d’1,1 quilòmetres de recorregut i 252 metres de desnivell, té una durada de 7 minuts i connecta el Barri de Sarrià – Sant Gervasi amb la Serra de Collserola, des de l'Estació Inferior de la Plaça Doctor Andreu fins a l'Estació Superior de la Plaça Tibidabo.

Galeria de fotos

Barcelona from the sky

area panoramica

Àrea Panoràmica

parc d'atraccions

Parc d'Atraccions Tibidabo

Torre de Collserola

Torre de Comunicacions de Collserola

Templo

Temple del Sagrat Cor

Collserola

Parc Natural de Collserola

Hotel Florida

Gran Hotel La Florida

Història del Funicular

Coneix una mica més la història sobre aquest emblemàtic mitjà de transport de Barcelona.

+ INFO