torre de collserola

TANCADA DE FORMA TEMPORAL

 

La Torre de Telecomunicacions de Collserola és una obra d’enginyeria sense precedents al nostre país. És el nucli de comunicacions de Catalunya i va ser construïda amb motiu dels Jocs Olímpics de Barcelona l’any 1992. Fa 288 metres d’alçària i es troba ubicada a 560 metres sobre el nivell del mar.

 

VISITES GUIADES AL MIRADOR (TEMPORALMENT NO DISPONIBLES)

Coneix totes les curiositats de la Torre de Collserola amb les visites guiades al mirador, que et permetran descobrir molt més sobre l’edifici més alt de Barcelona, i alhora gaudir d’unes vistes impressionants en 360º.

 

  • Quan? Caps de setmana 
  • Horari: es fan dues visites guiades per dia. El primer torn, a les 12 h, i el segon, a les 12:30 h.
  • Durada: 25 minuts
  • Preu: 5,60 €
  • Nombre màxim de persones per visita: 20*
  • Com es fa la reserva? Fins a un 50% de les visites guiades es poden reservar en línia*. La resta es podran adquirir directament a les taquilles de la Torre de Collserola.
     
*En cas que sigueu més de 20 persones, el grup s’haurà de dividir en els dos torns disponibles, sempre que hi hagi disponibilitat (els infants menors de 3 anys també compten com a visitants).
*No es podrà reservar online el mateix dia de la visita. S'haurà de fer amb una antelació mínima de 24 hores.

 

VISITES LLIURES AL MIRADOR (TEMPORALMENT NO DISPONIBLES)

A més, a partir de les 13 h, el mirador de la Torre de Collserola estarà oberta al públic, els caps de setmana, per fer visites lliures, fins a les 14 h (última pujada a les 13.40 h) per 5,60€.

Aquestes entrades s’han d’adquirir directament a les taquilles de la Torre.

RESERVA ARA!