Tota la informació que puguis necessitar la trobaràs aquí

La quota d’inscripció és de 24 € i és per contracte.

Presentant el títol de família monoparental emès per la Generalitat de Catalunya pots acollir-te als següents avantatges en la tramitació del Tibiclub Familiar:

 

 • Tarifa única de 168 € (exempció de pagament de la quota d’inscripció)
 • Poder incloure a una altra persona com segona titular del contracte, major de 18 anys, sigui quin sigui el vincle que les uneixi

La tarifa del Tibiclub Familiar és de 168 € + 24 € de quota d’inscripció per a nous membres. Aquest producte està destinat a qualsevol família però en especial al col·lectiu de famílies nombroses ja que permet incloure al matrimoni o la parella de fet i totes les filles i fills menors de 18 anys, independentment del número de filles o fills que siguin.
 

Les persones amb diversitat funcional que així ho acrediten en comprar la seva entrada a l’Oficina d’Atenció al Client mitjançant la presentació del certificat de minusvalidesa o la targeta acreditativa de la discapacitat (qualsevol d’aquests dos documents juntament amb el DNI) gaudeixin d’una tarifa social bonificada per gaudir de les atraccions i els espectacles que la seva alçada li permeti: 7 €/persona + un acompanyant gratuït.


Per aquest motiu, quan una persona amb diversitat funcional està interessada en la tramitació del passi Tibiclub des del Parc recomanem calcular l’import de les entrades de la família d’un dia (veure tarifes aquí) i calcular les vegades aproximadament que podrien venir durant un any per tal que cada persona pugui veure si el Tibiclub cobreix les seves necessitats (tarifa Tibiclub Familiar: 168 € + 24 € de quota d’inscripció per a nous membres / tarifa Tibiclub Individual: 60 € + 24 € de quota d'inscripció).

Pots tramitar el Tibiclub:

 

 • Anticipadament a través del web (introducció de dades + pagament). La formalització del mateix es realitza a l'Oficina TibiClub davant l’atracció Talaia, al costat de l’Oficina d’Atenció al Client.
   
 • Presencialment a l’Oficina Tibiclub, ubicada a l’entrada principal del Parc, al costat de l’Oficina d’Atenció al Client, podràs tramitar la teva alta (dades + pagament) i formalitzar-la (signatura del contracte per part de les persones titulars + presentació de la documentació). L'Oficina Tibiclub tanca 2 hores abans del tancament del Parc.
   
 • Presencialment a la Tibidabo Store, ubicada al Passeig Sant Gervasi 36 (Barcelona).


 

Sí. Et pots descomptar l'import de les entrades del dia presentant el tiquet de caixa, sempre i quan:

 • No hagin passat més de 30 dies naturals des de la data de compra de les entrades
 • Només es descomptaran les entrades de les persones que formaran part del contracte Tibiclub
 • La quota d'inscripció no es descompta

Per donar-te d'alta descomptant les teves entrades, ho has de fer de forma presencial a l'Oficina Tibiclub o a la Tibidabo Store.

En aquests casos, pot venir una de les persones titulars a formalitzar el contracte i es podrà endur el seu passi i els passis de les filles o fills. El contracte i el passi de l'altra persona titular que no hagi pogut venir ens el quedarem al Parc i durant la propera visita, abans d’accedir al recinte, haurà de passar a signar el contracte i recollir el seu passi (imprescindible mostrar el DNI).
 

El dia de la inscripció és imprescindible, per poder tramitar l'alta, la presència de les persones adultes per signar el contracte així com presentar la següent documentació:

 

 • DNI de les persones adultes (en el cas dels infants, imprescindible a partir de 14 anys)
 • Llibre de Família (en el cas de la modalitat Familiar)
 • Una fotografia mida carnet de cada membre inclòs en el contracte

Les parelles que no estiguin casades, podran tramitar igualment el Tibiclub Familiar. En aquest cas, la documentació que hauran de presentar és:

 

 •  DNI de les persones adultes (en el cas dels infants, imprescindible a partir de 14 anys)
 • Certificat d’empadronament*
 • Llibre de Família (en el cas de la modalitat Familiar)
 • Una fotografia mida carnet de cada membre inclòs en el contracte

 

*En cas de no disposar del certificat d’empadronament també podran presentar un número de compte conjunt amb una antiguitat mínima de 6 mesos.

Si tots els membres que s’inclouran en el contracte Tibiclub tenen DNI no és necessari presentar el Llibre de Família.

Sí, poden tramitar el Tibiclub en modalitat Familiar i la documentació que hauran de presentar és:

 

 • DNI de les dues persones adultes (avi + àvia)
 • Llibre de Família (néts + nétes)
 • Una fotografia mida carnet de cada membre inclòs en el contracte

 

Serà imprescindible la presència de les dues persones adultes (avis) per signar el contracte.

Disposes d’aquesta informació al teu passi Tibiclub, a la teva àrea privada o bé pots omplir aquest formulari de contacte.

Si estàs interessats en la renovació de la teva condició de sòcia o soci, pots fer-la efectiva a través dels següents canals:

 

 • De forma presencial al Parc, a l’Oficina Tibiclub, a qualsevol de les taquilles i a la Tibidabo Store (pagament amb targeta o efectiu).
 • A través de l'àrea privada Tibiclub (pagament amb targeta o domiciliació bancària).

 

Et recomanem renovar a través de l'àrea privada Tibiclub, és la forma més fàcil i àgil de fer-ho.

 1. Accedeix a la secció exclusiva, que la trobaràs a la part superior dreta de la pàgina web.
 2. Les dades per accedir són:

Usuari: correu electrònic que consta al contracte Tibiclub

Contrasenya*: en cas de no haver canviat la contrasenya o no haver-hi indicat una en el moment de l'alta del teu contracte, la teva contrasenya serà el DNI amb la lletra en majúscula de la primera persona titular del contracte.
 


*En cas de no recordar la contrasenya, pots fer clic a "He oblidat la contrasenya" i rebràs un correu electrònic amb la nova contrasenya. Una vegada dins de l'àrea exclusiva, podràs modificar-la, si ho desitges.

 

Tens un màxim de 30 dies naturals després de la finalització del contracte per fer efectiva de la renovació. En cas contrari, el contracte es donarà automàticament de baixa definitiva.

Si renoves, t'estalvies la quota d'inscripció de 24 €. Tens fins a un mes després de la finalització del contracte per renovar-lo. En cas contrari, el contracte es donarà automàticament de baixa definitiva.

Per activar l’accés a la teva àrea privada TibiClub, has d'accedir amb les següents dades:

 

 • Usuari: correu electrònic
 • Clau d'accés: en cas de no haver canviat la contrasenya o no haver-hi indicat una en el moment de l'alta del teu contracte, la teva contrasenya serà el DNI amb la lletra en majúscula de la primera persona titular del contracte.

Al camp “Usuari” posa el correu electrònic que ens vas facilitar en el moment de formalitzar el teu contracte i marca l'opció “He oblidat la meva contrasenya”. D’aquesta manera, rebràs al teu correu electrònic una contrasenya provisional per poder accedir a la teva àrea privada i una vegada dins podràs tornar a modificar la contrasenya.

 

Si tot i així no pots accedir a l'àrea privada, posa't en contacte amb nosaltres a través d'aquest formulari.

 • Modificació de les dades personals
 • Renovació del contracte
 • Descàrrega d'entrades amb un 30% de descompte per a familiars i/o amigues i amics
 • Descàrrega de les invitacions d'estiu i Nadal 
 • Informació sobre promocions i novetats

Les dades que podràs modificar són les següents:

 

 • Clau d'accés
 • Dades de contacte: correu electrònic, adreça postal i telèfons (fix i mòbil)

 

Et recomanem mantenir sempre actualitzades les teves dades de contacte.

Pots accedir gratuïtament fins la Cuca de Llum, que et portarà fins al cim del Tibidabo (1 viatge d'anada i 1 de tornada gratuït amb l'entrada al Parc) mostrant el teu passi:

 

 • Tibibus des de l’Aparcament B:SM Sant Genís (T2B)
 • Tibibus des de Plaça Kennedy (T2C)

Les sòcies i socis poden estacionar el vehicle gratuïtament a l’Aparcament B:SM Sant Genís (adquirint l'entrada pel Parc d'atraccions quan aquest estigui obert) i accedir gratuïtament amb el bus llançadora (T2B) fins el Tibidabo. Per beneficiar-se de la gratuïtat a l'aparcament, és indispensable recollir a les taquilles un val i presentar els tiquets de caixa conforme s'han adquirit les entrades del dia pel Parc d'atraccions.

Així mateix, a l’interior de l’aparcament (zona exterior, nivell superior) disposeu d’un punt de venda d’entrades, on podeu recollir la vostra polsera i així, una vegada al cim, entrar directe i començar a gaudir de totes les atraccions i els espectacles.

 

L’aparcament del cim és de pagament per a tots els visitants.

Les sòcies i socis disposen de dues taquilles d’accés exclusiu per a elles i ells, amb l’objectiu, de facilitar-los al màxim l’accés al recinte:

 

 • Un accés exclusiu a les taquilles de davant de l’aparcament del cim
 • Un accés exclusiu a l’entrada principal

En cas de pèrdua dels carnets, pot sol·licitar un duplicat per 3,30 €/carnet.

En cas de robatori, si presentes la denúncia, els duplicats no es cobraran.

Hauràs de presentar el DNI i fotografies mida carnet.

Pots donar-te de baixa de la teva condició de sòcia o soci omplint aquest formulari indicant les següents dades: nom i cognoms, DNI i número de sòcia o soci Tibiclub.

Pots posar-te en contacte amb nosaltres a través d'aquest formulari i t'indicarem com gestionar el teu regal.

El dia de la teva visita apropa't a l’Oficina Tibiclub i presenta el Llibre de Família i una fotografia mida carnet.