Et donem la benvinguda a un indret màgic i emblemàtic de la ciutat de Barcelona amb ànima pròpia.

Et condivem a fer una ruta per aquest parc centenari i un dels més antics del món, en constant evolució, a aprendre de la seva història, a conèixer l’encant dels seus espais, a gaudir de les seves atraccions, des de les emblemàtiques fins a les d’última generació i a sentir un plegat d’emocions, pensades per a totes les edats. I tot això, amb la ciutat de Barcelona com a espectadora d’excepció.

Un parc per a tothom

Descobriràs més de 30 atraccions per a totes les edats, impactants espectacles i animació itinerant que converteix la ruta d’atracció en atracció en un espectacle més del Parc. També trobaràs diferents serveis, com centres de restauració amb increïbles vistes, d’altres amb menjadors interiors, zona de pícnic i tots els serveis necessaris per fer l’estada al Parc el més còmoda possible.

L'Àrea Panòramica, les millors vistes de Barcelona

Coneix l'Àrea Panoràmica del Tibidabo, la ruta amb les millors vistes de la ciutat de Barcelona a 500 metres d'alçada sobre el nivell del mar. A més, trobaràs atraccions emblemàtiques com el Museu d'autòmats, la Talaia o l'Avió i divertides atraccions per a tota la família.

Un autèntic balcó de la ciutat, d'accés lliure per a passejar.