Benvinguts a un indret màgic i emblemàtic de la ciutat de Barcelona amb ànima pròpia.

Us convidem a fer una ruta per aquest parc centenari i un dels més antics del món, en constant evolució, a aprendre de la seva història, a conèixer l’encant dels seus espais, a gaudir de les seves atraccions, des de les emblemàtiques fins a les d’última generació i a sentir un plegat d’emocions, pensades per a nens, joves i grans. I tot això, amb la ciutat de Barcelona com a espectadora d’excepció.
 

Benvinguts al Parc d'atraccions Tibidabo

Avió

Benvinguts a un indret màgic i emblemàtic de la ciutat de Barcelona. Us convidem a fer una ruta per aquest parc centenari i un dels més antics del món, en constant evolució, a aprendre de la seva història, a conèixer l’encant dels seus espais, a gaudir de les seves atraccions, des de les emblemàtiques fins a les d’última generació i a sentir un plegat d’emocions, pensades per a nens, joves i grans. I tot això, amb la ciutat de Barcelona com a espectadora d’excepció.

 

Un parc per a tothom

Un parc per a tothom

Hi descobrireu més de 30 atraccions per a totes les edats, impactants espectacles i animació itinerant que converteix la ruta d’atracció en atracció en un espectacle més del Parc. D’altra banda, també posem a la vostra disposició diferents serveis com centres de restauració amb increïbles vistes, d’altres amb menjadors interiors, zona de pícnic i tots els serveis necessaris per fer l’estada al Parc el més còmoda possible.

L'Àrea Panòramica, les millors vistes de Barcelona

Les millors vistes de Barcelona

Conegueu l'Àrea Panoràmica del Tibidabo, la ruta amb les millors vistes de la ciutat de Barcelona a 500 metres d'alçada sobre el nivell del mar, on, a més, trobareu atraccions històriques com el Museu d'autòmats o l'Avió i divertides atraccions per a tota la família.

Un autèntic balcó de la ciutat, d'accés lliure per a passejar.