Parc d’Atraccions Tibidabo amb UNICEF

Des de setembre de l’any 2012, el Parc d’Atraccions Tibidabo és un aliat estratègic d’UNICEF Comitè Catalunya.

Des dels seus inicis, l’aliança entre ambdues organitzacions ha tingut com a objectiu impulsar el coneixement dels drets del nen entre la societat i els assistents al parc. Aquesta aliança és un pas més en les accions de sensibilització social que el Parc d’Atraccions Tibidabo realitza al llarg de l’any, amb l’objectiu de difondre missatges de tolerància, solidaritat i respecte entre tots els seus visitants, especialment entre els més petits.

Gràcies al compromís del Parc d’Atraccions Tibidabo, el qual destina a UNICEF el 0,4% dels ingressos d’entrades i abonaments familiars, a més de l’import íntegre de 2 euros d’entrades d’activitats solidàries, la organització segueix duent a terme programes a favor de la infància més vulnerable en tot el món i, en especial, a favor de la iniciativa Escoles per a Àfrica.

En col·laboració amb UNICEF, s’han realitzat diferents activitats, tallers educatius, xerrades i esdeveniments amb l’objectiu de donar a conèixer els drets de la infància a les famílies, nens i nenes que visiten el parc. A més, UNICEF ha estat present en diferents edicions de la festa de la Cançó de Pau.

 

Extensió de l’aliança

A l’octubre de 2017, ambdues entitats van estendre la seva aliança, en la qual es van afegir 4 mascotes que representen els valors i l’essència del Parc d’Atraccions Tibidabo.

Es tracta de TI-BI-DA-BO, quatre animals representatius del Parc Natural de Collserola que col·laboren amb UNICEF Comitè Catalunya en la promoció dels drets de la infància entre els més petits i les famílies.

Sota el compromís d’estendre l’aliança entre tots els grups d’interès, canals, espais i activitats, el Parc d’Atraccions Tibidabo i UNICEF Comitè Catalunya col·laboren estretament per a què tots els nens del món tinguin garantits els seus drets i els puguin exercir plenament.

 

Sobre UNICEF

UNICEF promou els drets i el benestar de tots els nens i nenes en tot el que fem. Conjuntament amb els nostres aliats, treballem en 190 països i territoris per transformar aquest compromís en accions pràctiques, centrant especialment els nostres esforços en arribar als nens més vulnerables i exclosos pel benefici de tots els infants, en totes parts.

 

                                                                           Per a més informació:

                                                                            catalunya@unicef.es

                                                                             www.unicef.es/cat