Qui som?

Parc d'Atraccions Tibidabo, S.A. (PATSA) és una societat participada 100% per l'Ajuntament de Barcelona i Barcelona de Serveis Municipals, S.A. (B:SM).

L'activitat de PATSA consisteix en dirigir l'explotació del Parc d'atraccions així com dels centres de restauració de les instal·lacions del Parc.

El compromís amb la qualitat dels nostres serveis ens porta a establir un sistema de comunicació amb les nostres clientes i clients, col·laboradores i col·laboradors, empleades i empleats... que permeti conèixer en tot moment els seus desitjos, inquietuds, impressions i opinions per adaptar i millorar la nostra oferta, polítiques d'actuació i tracte a la clientela.
Aquest compromís forma part de l'estratègia de gestió conjunta per aportar la satisfacció i gaudiment de les ciutadanes i ciutadans de Barcelona.

Visió, missió i valors

Valors del Parc

Il·lusió

Ens entusiasma la nostra feina. Compartim i contagiem el nostre entusiasme amb una actitud positiva, de diàleg i optimista. Tenim la llibertat i el compromís actiu de millorar amb opinions, idees, reflexions i crítiques constructives. L’exercim de forma honesta i responsable.

Passió per les persones

Ens posem en el lloc de les persones, ens mostrem servicials, flexibles i respectuosos amb la clientela, les companyes i companys. Establim relacions sòlides de companyerisme i col·laboració. Som un equip que ens fa respectar, reconèixer i valorar-nos mútuament.

Seguretat

Garantim i prioritzem la seguretat de tothom. Treballem amb rigor i complim estrictament el que marquen les instruccions de treball.

Solidaritat

Tenim un sentiment d’unitat i cohesió basat en objectius comuns. Mostrem sensibilitat envers el Medi Ambient, la societat, les companyes i companys. Desenvolupem projectes i iniciatives socials, recolzem i duem a terme actes solidaris, donem suport als col·lectius menys afavorits.

Compromís

Tenim la voluntat d’alinear els nostres objectius amb els de l’Empresa i expressem orgull de formar part de PATSA. Demostrem dedicació i ens esforcem al màxim.