Entrada gratuïta il·limitada

 

Accedir al Parc i a l'Àrea Panoràmica tantes vegades com vulguis durant un any sencer. Així, podràs gaudir de totes les atraccions, espectacles i activitats que la teva alçada et permeti. Consulta l'horari d'obertura aquí.

Funicular Cuca de Llum gratuït

 

Pujar i baixar un cop al dia amb el nou Funicular del Tibidabo, la Cuca de Llum. Passa el carnet TibiClub pels torns d’accés de les estacions i gaudeix de la nova experiència del Parc. Coneix més aquí.

TibiBus gratuït

 

Pujar fins a l’Estació Inferior del Funicular (Plaça Doctor Andreu) amb el TibiBus, mostrant el carnet TibiClub (o les polseres de Parc) a la conductora o conductor:

 

- T2B des de l’Aparcament B:SM Sant Genís*, ubicat davant del complex hospitalari Vall d'Hebron

- T2C des de Plaça Kennedy
 

*Aparcament gratuït adquirint les entrades per visitar el Parc d'atraccions a les taquilles Sant Genís situades a la planta superior del pàrquing (zona exterior).

Descomptes dins el Parc

 

Gaudir d'ofertes exclusives durant la visita al Parc. Com ara, un 15% de descompte a les botigues i als centres de restauració.

Descomptes en entrades

 

Adquirir fins a 6 entrades per contracte i any amb un 30% de descompte, per a familiars o amigues i amics. Podràs trobar les entrades a la teva àrea privada TibiClub.

Comunicacions i activitats exclusives

 

Ser la primera persona a conèixer les novetats que es duguin a terme al Parc mitjançant les comunicacions que enviem per correu electrònic. A més, podràs formar part d'activitats i esdeveniments exclusius.

Descomptes en altres centres d'oci

Gaudir de descomptes en altres centres d'oci:

 

- Zoo Barcelona: 35% de descompte en l'entrada general. Coneix més aquí.

- PortAventura World (Salou): TibiClub Individual: 35% de descompte en l'entrada d'adult d'un dia a PortAventura Park (un cop al mes) i aplicable a un màxim de 3 acompanyants // TibiClub Familiar: 35% de descompte en l'entrada d'adult d'un dia a PortAventura Park (un cop al mes) i aplicable a cada un dels membres de la unitat familiar inclosos al contracte. Compra les teves entrades directament a taquilla. Coneix més aquí.

- Torre de Collserola (Barcelona): 50% de descompte en l'entrada. Coneix més aquí.

- Illa Fantasia (Vilassar de Dalt): 10% de descompte en l'entrada d'un dia a partir de 120 cm. Coneix més aquí.

- Terra Mítica (Benidorm): 50% de descompte en l'entrada. Coneix més aquí.

- Aqualandia (Benidorm): 25% de descompte en l'entrada. Coneix més aquí.

- Mundomar (Benidorm): 25% de descompte en l'entrada. Coneix més aquí.

- Isla Mágica (Sevilla): una entrada gratuïta a l'any. Coneix més aquí. Promoció no aplicable a Agua Mágica.

- Parque de Atracciones de Zaragoza: 2x1 en la compra de la polsera Superdiversión i 2x1 en la compra de la polsera ChiquiDiversión (<110 cm). Coneix més aquí.

- Acuario de Zaragoza: 2x1 en l'entrada d'adult. Coneix més aquí.

- Dinópolis (Teruel): 50% de descompte en l'entrada d'adult. Subjecte a l'aforament del recinte en el moment de la teva visita. Coneix més aquí.

- (NOU!) Guitart Hotels: 15% de descompte en la teva estança als hotels de la Molina i Lloret durant l'any 2022, amb el codi que trobaràs a la teva Àrea Tibiclub. Coneix més aquí.

- Abacus: 5 € de descompte mostrant el teu carnet TibiClub. Compra mínima de 35 €. Excepte llibres i serveis. Coneix més aquí.

 

És imprescindible mostrar el carnet de sòcia o soci per gaudir dels diferents descomptes. Les promocions, avantatges i descomptes queden subjectes a possibles modificacions per part de l’empresa. Aquests descomptes exclusius no són acumulables a altres promocions.