Parc d'atraccions Tibidabo Parque de atracciones Tibidabo Tibidabo Amusement Park Barcelona TibiClub

Torna a l'escola amb les Mascotes del Tibidabo!

 

Coneixes què és el TibiClub? L'abonament anual del Tibidabo et permetrà gaudir de les atraccions i espectacles del Parc d'atraccions i de l'Àrea Panoràmica de manera il·limitada durant 12 mesos. A més, podràs pujar al Parc amb el Funicular de manera gratuïta i gaudir d'avantatges i descomptes exclusius dins del Parc i a altres centres d'oci (valorats en més de 300 €!). Per només 168 € (+24 € de quota d'inscripció) tota la família o 60 € (+24 € de quota), podràs passar-t'ho Tibidabo tantes vegades com vulguis! 🎡

 

Promoció exclusiva

 

Si et dones d'alta al TibiClub o renoves el teu contracte actual abans del 30 de setembre del 2022, et regalarem un pack de les Mascotes per la teva tornada a l'escola! El pack consisteix en el llibre Les Mascotes del Tibidabo i un llapis del Parc.

 

Dona't d'alta fent clic aquí o renova el teu contracte a la teva Àrea TibiClub.

 

També podràs donar-te d'alta o renovar el teu contracte presencialment al Parc d'atraccions (cada dia) i a la Tibidabo Store (només en dies amb el Parc d'atraccions obert).

 

Condicions de la promoció

  • Promoció vàlida per a totes les modalitats TibiClub: Familiar, Individual i Monoparental.
  • Promoció vàlida per a noves altes i renovacions de contractes TibiClub, pendents de renovar durant el mes de setembre (del 3 al 30 de setembre de 2022).
  • Es farà entrega d'un llibre i d'un llapis per contracte.
  • El pack es podrà recollir presencialment a l'Oficina TibiClub del Parc d'atraccions Tibidabo (cada dia) i a la Tibidabo Store (només en dies amb el Parc d'atraccions obert).
     

Per a més informació sobre el TibiClub, fes clic aquí.