Promoció Tibidabo TibiClub Estiu

Emporta't un peluix de les Mascotes de regal!

 

Coneixes què és el TibiClub? 👀 L'abonament anual del Tibidabo et permetrà gaudir de les atraccions i espectacles del Parc d'atraccions i de l'Àrea Panoràmica de manera il·limitada durant 12 mesos. A més, podràs pujar al Parc amb el Funicular de manera gratuïta i gaudir d'avantatges i descomptes exclusius dins del Parc i a altres centres d'oci (valorats en més de 300 €!). Per només 168 € (+24 € de quota d'inscripció) tota la família, podràs passar-ho Tibidabo tantes vegades com vulguis! 🎡

 

 

Si et dones d'alta al TibiClub o renoves el teu contracte actual abans del 31 d'agost del 2022, et regalarem un peluix de les Mascotes!

 

 

A més, podràs gaudir de 2 invitacions per venir al Parc durant el mes d'agost amb les teves amistats i passar juntes i junts un dia Tibidabo!

 

 

Dona't d'alta fent clic aquí.

 

Renova el teu contracte a la teva l'àrea privada TibiClub o a les taquilles del Parc.

 

 

Condicions de la promoció peluix Mascotes:

  • Promoció vàlida per a totes les modalitats TibiClub: Familiar, Individual i Monoparental.
  • Promoció vàlida per a noves altes i renovacions de contractes TibiClub, pendents de renovar durant els mesos de juliol o agost, realitzades del 16 de juliol de 2022 al 31 d'agost del 2022 o fins exhaurir existències (1000 unitats) dels peluixos.
  • Es donarà 1 peluix per contracte.
  • Les noves altes podran recollir el peluix a l'Oficina TibiClub a l'hora de fer l'alta presencial o quan formalitzin el seu contracte al Parc, si es tracta d'una alta web. Pel que fa a les renovacions, podran recollir el peluix a l'Oficina d'Atenció al Client qualsevol dia entre les 16h i les 19h.

Condicions de la promoció 2 invitacions d'agost:

  • Promoció vàlida per a totes les modalitats TibiClub: Familiar, Individual i Monoparental.
  • Promoció vàlida per a noves altes i renovacions de contractes pendents de renovar durant el mes de juliol que es realitzin abans del 31 d'agost de 2022.
  • Es donaran 2 invitacions per contracte.
  • Les invitacions seran vàlides del 1 al 31 d'agost. S'hauran de bescanviar a les taquilles del Parc, Sant Genís o  a la Tibidabo Store. Serà imprescindible que un membre del contracte TibiClub es trobi present a l'hora de bescanviar les dues invitacions. 
  • Les persones que facin l'alta o renovin abans del 28 de juliol de 2022, tindran disponibles les 2 invitacions d'agost a l'àrea privada TibiClub a partir de l'1 d'agost del 2022. Les persones que s'hagin donat d'alta o renovat després del 28 de juliol, obtindran les invitacions d'agost de manera física al Parc el dia de la seva visita.

 

Per a més informació sobre el TibiClub, fes clic aquí.