mascotes

Coneixeu totes les novetats que us hem preparat!

 

El 2 de març comença la nova temporada al Parc d’atraccions Tibidabo i, com no podia ser d’una altra manera, ve carregada de novetats! Feu un cop d’ull i preneu nota per no perdre-us res!

 

  • Nou espectacle al Marionetarium

La companyia de marionetes Herta Frankel ens porta, en aquesta nova temporada, un espectacle de titelles de tija titulat Animals animats, que podreu gaudir cada cap de setmana i festiu al Marionetarium.  

 

Cliqueu aquí per més informació.

 

marionetarium

 

 

  • Nou espectacle de cloenda

Els inventors del Tibidabo, Els Tibipowers, tornen aquesta temporada al Parc per fer-vos gaudir de les seves peculiars aventures. A més, sereu indispensables per ajudar-los a aconseguir la seva missió. 

 

Cliqueu aquí per més informació.

 

tibipowers

 

  • Noves pel·lícules en 4D al Dididado

En aquesta nova temporada canviem les pel·lícules del cinema en 4D, el Dididado, perquè gaudiu de noves aventures. Cada matí podreu veure Ocells, una trepidant aventura d’alçada! I per la tarda, els amants dels dinosaures estan de sort, perquè a Retorn al món perdut podreu veure dinosaures d’un munt d’espècies diferents i acompanyar al protagonista en la seva missió.

 

Consulteu més detalls sobre les pel·lícules aquí.

 

dididado 2019

 

 

I com no podia ser d’una altra manera, podreu seguir gaudint de les nostres atraccions i de les Mascotes del Tibidabo, en Ti, la BI, la Da i en Bo, que aniran passejant durant el dia pel Parc per saludar-vos!

 

Planifiqueu la vostra visita, perquè Tibidabo #ÉsTotElQueHiVius!