Una mobilitat més sostenible

El nou Pla de Mobilitat del Tibidabo amb la Cuca de Llum permet millorar els accessos i promoure una mobilitat més sostenible. Un dels principals objectius d’aquest pla és consolidar el transport col·lectiu com a mitjà de transport preferent per accedir al cim de la muntanya i al Parc d’Atraccions i, per tant, reduir l’ús del vehicle privat.
 

Amb l'objectiu de reduïr la presència de fums a la muntanya i potenciar l'ús del transport col·lectiu, en aquesta nova mobilitat la Cuca de Llum es converteix en la porta d'entrada al cim del Tibidabo. Per això, el servei del Tibibus seguirà operatiu amb tres llançadores, però amb un canvi en el recorregut, ja que aniran fins a l'Estació Inferior del Funicular (Plaça del Doctor Andreu),  perquè les persones que ens visiteu pugeu fins al cim amb la nova Cuca de Llum, el mitjà de transport més sostenible, ràpid i emblemàtic.

 

Així doncs, la nova mobilitat del Tibidabo està composta per:

 • Tibibus T2C, des de Plaça Kennedy (Av. Tibidabo, 2)
 • Tibibus T2B, des de l'Aparcament B:SM Sant Genís
 • Funicular Cuca de Llum

 

Consulta tots els detalls

Tibidabo Store

L'experiència Tibidabo s'amplia i baixa a Barcelona amb la nova botiga, la Tibidabo Store, un nou punt de venda, inspirat en la icònica atracció dels Miramiralls, al Passeig Sant Gervasi 36.
 

La Tibidabo Store és:
 

 • Punt de venda d’entrades: bescanvia les teves entrades anticipades i recull la polsera per passar el dia.
   
 • Oficina Tibiclub: per acabar de formalitzar contractes online o tramitar altes noves.
   
 • Botiga: emporta’t un record del Parc amb el nostre marxandatge.
   

La Tibidabo Store està ben a prop de la nova llançadora Tibibus T2C (Avinguda Tibidabo, 2), emmarcada dins de la nova mobilitat del Parc, que cobreix el trajecte Plaça Kennedy – Plaça Doctor Andreu (Estació Inferior del Funicular), on agafaràs la Cuca de Llum per pujar fins al Parc.