Robotica

Estrenem nou espai de robòtica educativa!

 

A partir del 14 i 15 de setembre obrim nou espai de robòtica educativa, CREATIBI Robòtics, on es realitzaran noves activitats molt concretes amb diverses plataformes robòtiques programables.
 

Al Creatibi (nivell 5), s'han creat 6 zones diferenciades on es desenvoluparan aquestes activitats i on hi haurà una plataforma robòtica diferent a cadascuna.
 

A continuació, et presentem les noves activitats que es faran amb els diferents robots i adaptades per a diverses franges d'edat:

 

Un tomb per Barcelona

Programa i codifica els robots Bee-Bot® i Blue-Bot i fes un tomb per la ciutat de Barcelona deixant-te guiar per ells.

 

Viatge per l'espai

Activitat amb el robot Dash, a qui hauràs d'ajudar a arribar al seu planeta sortejant tots els asteroides! El seu moviment dependrà de la teva destresa i precisió tecnològica.

 

Coneix Collserola

Passeja pels diferents terrenys del Parc Natural de Collserola amb el robot Tot Terreny Rugger Robot i coneix l'entorn del Tibidabo.

 

Laberint de robots

Supera el laberint sense caure a cap forat amb el Sphero robot, amb el que hauràs de controlar el moviment i tenir precisió tecnològica.

 

Lluita de robots sumo

Descobreix les habilitats i moviments que tenen els robots LEGO® Education Mindstorms EV3, construïts amb LEGO, amb les especificacions de la Competició Oficial de LEGO SUMO. Només un robot pot quedar dins del nostre ring tecnològic!

 

Programa el tren del Parc

Necessitem la teva imaginació i creativitat per preparar un viatge robòtic amb el Coding Express de LEGO® Education, on hauràs de programar el recorregut i l'activitat del tren amb fitxes de colors.