ENTRADES
Un dia inoblidable!

Reserva la teva entrada aquí

RESERVA ARA
Parc d'atraccions Tibidabo 2x1

2x1 Nadal

El pròxim 23 i 24 de desembre, vine al Parc d'atraccions Tibidabo i gaudeix d'un 2x1 nadalenc en l'Entrada general (>120 cm)! 🎅
Da Experiències

Viu el compte enrere per Nadal des del punt més alt de la ciutat! Aquest 23 i 24 de desembre, vine al Parc d'atraccions Tibidabo amb una peça de roba nadalenca (barret, jersei, mitjons...) i gaudeix d'un 2x1 en l'Entrada general (>120 cm).

 

Amb la teva peça de roba nadalenca i només ensenyant el disseny de la promoció a les taquilles del Parc, a les taquilles de l'Aparcament B:SM Sant Genís o a la Tibidabo Store, se't farà entrega d'una segona polsera per accedir al Parc d'atraccions. L'entrada inclou un viatge d'anada i tornada amb el Funicular del Tibidabo (des de Plaça Doctor Andreu).

 

Vine amb la teva família i amb les teves amistats i viu un Nadal ben màgic! 🎄

 

Condicions de la promoció:

 

  • Promoció vàlida pel 23/12/2022 i 24/12/2022.
  • Promoció bescanviable només presencialment. El 2x1 no és aplicable mitjançant la compra web.
  • Per gaudir de la promoció, caldrà portar una roba de peça nadalenca (un barret, uns mitjons, un jersei...).
  • Mostra el disseny de la promoció a les taquilles del Parc, a les taquilles de l'Aparcament B:SM Sant Genís o a la Tibidabo Store.
  • 2x1 aplicable només a la polsera d'Entrada general (>120 cm). En el cas de voler comprar una altra tipologia d'entrada, no s'aplicarà el 2x1.
%day% de gener %day% de febrer %day% de març %day% d'abril %day% de maig %day% de juny %day% de juliol %day% d'agost %day% de setembre %day% d'octubre %day% de novembre %day% de desembre