ENTRADES
Un dia inoblidable!

Reserva la teva entrada aquí

RESERVA ARA
Parc d'atraccions Tibidabo Cuca de Llum Barcelona

Al Tibidabo, sempre amb la Cuca de Llum

La Cuca de Llum, el nou funicular del Tibidabo, es converteix en la manera més sostenible i ràpida d'arribar al cim de la muntanya i ofereix unes vistes espectaculars! 🚊
Bo Sostenibilitat

Nova manera d'accedir al Tibidabo

 

Des de la seva inauguració, al mes de juny de 2021, la Cuca de Llum s'ha convertit en la nova manera d'accedir al Tibidabo. Des de Plaça Doctor Andreu, i en només 4 minuts, el nou funicular et permet pujar de la manera més sostenible i ràpida i gaudir d'unes vistes espectaculars durant el trajecte. La nova porta d'accés al Parc d'atraccions i a l'Àrea Panoràmica del Tibidabo, apropa la muntanya màgica a la ciutat de Barcelona amb un accés còmode i àgil.

 

La creació d'una cuca de llum

 

El nou funicular té un disseny avançat i innovador, inspirat en una cuca de llum, que permet alliberar espai en el seu interior i augmentar la seva capacitat a 252 passatgeres i passatgers per viatge. El nou vehicle és més ràpid i ofereix una experiència màgica durant l'accés al cim a través de la Serra de Collserola. A través dels seus grans finestrals, els visitants poden gaudir del paisatge i descobrir l’entorn natural i les espècies animals i vegetals que l’habiten.  

 

L’interior de la Cuca de Llum queda liberalitzat, habilitant una major superfície disponible i convertint-se en un espai diàfan que ofereix una major permeabilitat visual interior. També s'ha millorat la il·luminació interior i es dona més rellevància a la il·luminació exterior, que segueix una línia més moderna i futurista, i que potencia el seu efecte quan es fa fosc.

 

El Tibidabo s’ha caracteritzat per ser un espai innovador i pioner des dels seus inicis, convertint-se en el primer Parc temàtic de l’estat espanyol en tenir un funicular (1901). Avui en dia, el Tibidabo continua sent pioner amb la incorporació i adaptació d'aquest mitjà de transport col·lectiu.

 

 

Inclosa en l'entrada

 

La pregunta "I com arribes fins allà dalt?" ja ha passat a la història! 😉 Amb la Cuca de Llum, pots pujar al punt més alt de la ciutat de Barcelona de manera àgil i ràpida. Mai havia estat tan fàcil accedir al Tibidabo i així gaudir de les seves atraccions, punts de restauració, espectacles i vistes. La Cuca de Llum és inclosa a totes les tipologies d'entrada pel Parc d'atraccions i per l'Àrea Panoràmica. En el cas que només vulguis venir a gaudir de l'espai, pots comprar el teu bitllet de pujada i de baixada.

 

La Cuca de Llum es troba en funcionament sempre en l'horari d'obertura de l'Àrea Panoràmica i del Parc d'atraccions. Pots consultar el calendari d'obertura aquí. També pots consultar totes les tipologies d'entrades i passis aquí.

 

Reserva la teva entrada!

 

I recorda... Al Tibidabo, sempre amb la Cuca de Llum! 🚊

%day% de gener %day% de febrer %day% de març %day% d'abril %day% de maig %day% de juny %day% de juliol %day% d'agost %day% de setembre %day% d'octubre %day% de novembre %day% de desembre