Sobre el teu contracte

Atenent a les noves mesures de restricció dictades per la Generalitat i d'acord als criteris de les autoritats sanitàries, el Parc d'atraccions Tibidabo romandrà tancat al públic de forma temporal. Per contribuir a que això afecti al mínim possible a totes les sòcies i socis de la família Tibiclub, t'informem que:
 

 • El teu contracte Tibiclub es perllongarà el mateix període de temps que el Parc d'atraccions estigui tancat. 
   
 • Les renovacions previstes pels mesos en què el Parc hagi estat tancat quedaran ajornades fins a la reobertura de les instal·lacions. 
   
 • Les altes Tibiclub fetes als mesos en què el Parc ha romàs tancat, també tindran una nova data de caducitat.
   

A partir de la repressa de l'activitat del Parc, podràs consultar la teva nova data de renovació a l'àrea privada Tibiclub, a l’apartat “Les meves dades”.

Reserva Tibiclub

Una de les mesures que s’ha pres per tal de garantir la seguretat dels visitants i de totes les persones treballadores del Parc, és limitar i reduir l’aforament general del Parc. Per poder fer-ne una gestió efectiva, així com per gaudir d’una millor experiència al Tibidabo, és necessari fer reserva prèvia per venir a passar el dia, tant les persones que comprin l’entrada, com totes les sòcies i socis Tibiclub (en aquest cas, a preu 0€).

 

Tens dues franges horàries per reservar:

 • Matí: entrada fins a les 14h. Tindràs l'accés garantit des de les 11h fins a les 14h i podràs quedar-te a passar el dia sencer al Parc.
 • Tarda: entrada a partir de les 17h. Si no pots venir abans, reserva en aquesta franja horària i tindràs l'accés garantit a partir de les 17h i fins al tancament del Parc, a les 22h. 

 

El procediment per fer la reserva d’entrades pels membres Tibiclub és el següent:
 

 1. Accedeix a la compra online.
   
 2. Selecciona l'activitat "Reserva Tibiclub matí" o "Reserva Tibiclub tarda", en funció de l'horari que millor s'adapti a les teves necessitats i indica el número de persones sòcies que vindreu (el número màxim de persones que podràs escollir és el mateix que les que formen part del contracte).
   
 3. Inserta el teu correu electrònic i la contrasenya (els mateixos que fas servir a l’àrea privada Tibiclub).
   
 4. Selecciona quin dia vols venir.
   
 5. Veuràs una pantalla amb el resum de la reserva i on pots modificar dades personals (si escau).
   
 6. Un cop reservat et sortirà una pantalla de confirmació. La reserva serà a preu 0€.
   
 7. T’arribarà un correu electrònic amb el comprovant de reserva que hauràs de mostrar a les taquilles del Parc el dia seleccionat juntament amb els carnets Tibiclub.

 

La reserva s’ha de fer amb una antelació mínima de 24 hores i només seran vàlides pel dia seleccionat al calendari. 

Preguntes freqüents

La reserva quedarà cancel·lada automàticament. Podràs reservar una nova data a partir de la represa de l'activitat del Parc.

Pots sol·licitar un canvi de data a partir de la represa de l'activitat del Parc o un reemborsament a través d’aquest formulari de contacte.

L’allargament de contractes es farà tenint en compte els mesos d’obertura del Parc, saltant, en tots els casos que correspongui, els mesos de gener (el Parc només s’obre la primera setmana) i febrer.

 

Per exemple: si vas renovar el teu contracte el desembre del 2019 (i per tant, et tocaria renovar-lo al desembre del 2020), els 4 mesos de tancament de les instal·lacions s'allargaran al teu contracte començant a comptar a partir de març del 2021. És a dir, la nova data de renovació serà al juny de 2021.

Sí. A més de seleccionar el número de persones Tibiclub, també pots seleccionar qualsevol de la resta d’entrades disponibles que hi ha a la pàgina de venda. En aquest cas, si s’haurà d’abonar l’import corresponent a les entrades de les persones no sòcies, amb targeta.

Si vols venir a passar el dia amb els teus familiars i amigues i amics i aprofitar els descomptes del 30% que tens disponibles a l'àrea privada Tibiclub, has de seguir els següents passos:
 

 1. Accedeix a l'àrea privada Tibiclub.
   
 2. Ves a l'apartat "Les meves dades".
   
 3. Baixa fins que trobis els descomptes i, o bé  descarrega'ls, o bé copia el número de referència directament (per exemple DESCOMPTE REF. 012345678910).
   
 4. Accedeix a la compra online.
   
 5. Fes clic a l'activitat "Entrada Parc d'atraccions".
   
 6. Clica al text blau que apareix a la part superior dreta de la pantalla “Tens un codi de bescanvi? Fes clic aquí!”.
   
 7. Inserta el número de referència del descompte i fes clic a “Revisar codi bescanvi”.
   
 8. Selecciona les entrades desitjades.
   
 9. Selecciona quin dia vols venir al calendari de l’esquerra.
   
 10. Veuràs una pantalla amb el resum de la reserva i on hauràs d’introduir les dades personals (poden ser les teves o la de la persona que gaudirà de l’entrada amb descompte).
   
 11. Un cop reservat et sortirà una pantalla de confirmació. La reserva serà a preu 0€ i l’import de l’entrada es pagarà directament a les taquilles del Parc el dia seleccionat per fer la visita mostrant el comprovant de reserva que t’arribarà al correu electrònic indicat anteriorment.
 • Per poder canviar la data de la reserva, primer s’ha de cancel·lar la primera. Per fer-ho, has de contactar a través del formulari de contacte que trobaràs a l’àrea privada Tibiclub, a l’apartat “Les meves dades”.
   
 • Un cop cancel·lat, pots tornar a reservar una nova data seguint el procediment de reserva mencionat anteriorment.

Sí. És necessari fer la reserva prèvia perquè l'aforament és limitat. Si vens sense reserva, no et podem assegurar l'entrada al Parc.

No es pot reservar més d'un dia diferents. Primer has de reservar un dia i quan vinguis a la teva primera visita, ja podràs fer la segona reserva.