Sobre el teu contracte

El Parc d’atraccions Tibidabo ja té tot a punt per estrenar la temporada 2021, que vindrà marcada per la celebració del 120è aniversari del Parc, la inauguració de la Cuca de llum, el 15è aniversari del Tibiclub i moltes sorpreses i diversió!

 

A l'espera que la situació actual permeti la represa de l’activitat del Parc, l'equip del Tibidabo segueix treballant amb molta il·lusió per tornar a obrir les portes al més aviat possible.

 

Per contribuir a que això afecti al mínim possible a totes les sòcies i socis de la família Tibiclub, t'informem que:
 

 • El teu contracte Tibiclub es perllongarà el mateix període de temps que el Parc d'atraccions estigui tancat. 
   
 • Les renovacions previstes pels mesos en què el Parc hagi estat tancat quedaran ajornades fins a la reobertura de les instal·lacions. 
   
 • Les altes Tibiclub fetes als mesos en què el Parc ha romàs tancat, també tindran una nova data de caducitat.
   

A partir de la repressa de l'activitat del Parc, podràs consultar la teva nova data de renovació a l'àrea privada Tibiclub, a l’apartat “Les meves dades”.

Preguntes freqüents

Seguint les mesures de restricció dictades per la Generalitat de Catalunya, el Tibidabo va tancar les seves instal·lacions el 16 d'octubre i el Parc romandrà tancat fins el 5 de gener.

Com a compensació a aquest tercer tancament temporal per causes de força major, s'allargarà 3 mesos la data prevista de renovació a tots els contactes Tibiclub.

Podreu consultar la nova data de renovació del vostre contracte a l'àrea exclusiva Tibiclub a partir de gener de 2021.

L’allargament de contractes es farà tenint en compte els mesos d’obertura del Parc, saltant, en tots els casos que correspongui, els mesos de gener (el Parc només s’obre la primera setmana) i febrer.

 

Per exemple: si vas renovar el teu contracte el desembre del 2019 (i per tant, et tocaria renovar-lo al desembre del 2020), els 4 mesos de tancament de les instal·lacions s'allargaran al teu contracte començant a comptar a partir de març del 2021. És a dir, la nova data de renovació serà al juny de 2021.
 • Si el teu contracte originalment caducava al maig de 2020, amb aquest nou allargament extraordinari, ara la teva nova data de renovació serà fins al 31 de març de 2021. (gener i febrer no comptabilitzen, ja que el Parc resta tancat).

 

 • Si el teu contracte originalment caducava al juny de 2020, amb aquest nou allargament extraordinari, ara la teva nova data de renovació serà fins al 30 d’abril de 2021. (gener i febrer no comptabilitzen, ja que el Parc resta tancat).

 

 • Si el teu contracte originalment caducava al juliol de 2020, amb aquest nou allargament extraordinari, ara la teva nova data de renovació serà fins al 31 de maig de 2021. (gener i febrer no comptabilitzen, ja que el Parc resta tancat).

 

 • Si el teu contracte originalment caducava l’agost de 2020, amb aquest nou allargament extraordinari, ara la teva nova data de renovació serà fins al 30 de juny de 2021 (gener i febrer no comptabilitzen, ja que el Parc resta tancat).

 

 • Si el teu contracte originalment caducava al setembre de 2020, amb aquest nou allargament extraordinari, ara la teva nova data de renovació serà fins al 31 de juliol de 2021. (gener i febrer no comptabilitzen, ja que el Parc resta tancat).

 

 • Si el teu contracte originalment caducava a l’octubre de 2020, amb aquest nou allargament extraordinari, ara la teva nova data de renovació serà fins al 31 d’agost de 2021.  (gener i febrer no comptabilitzen, ja que el Parc resta tancat).

 

 • Si el teu contracte originalment caducava al novembre de 2020, amb aquest nou allargament extraordinari, ara la teva nova data de renovació serà fins al 30 de setembre de 2021.

 

 • Si el teu contracte originalment caducava al desembre de 2020, amb aquest nou allargament extraordinari, ara la teva nova data de renovació serà fins al 31 d’octubre de 2021. (gener i febrer no comptabilitzen, ja que el Parc resta tancat).

 

 • Si el teu contracte originalment caducava al gener de 2021, amb aquest nou allargament extraordinari, ara la teva nova data de renovació serà fins al 31 d’octubre de 2021. (gener i febrer no comptabilitzen, ja que el Parc resta tancat).

 

 • Si el teu contracte originalment caducava al febrer de 2021, amb aquest nou allargament extraordinari, ara la teva nova data de renovació serà fins al 31 d’octubre de 2021. (gener i febrer no comptabilitzen, ja que el Parc resta tancat).

La reserva quedarà cancel·lada automàticament. Podràs reservar una nova data a partir de la represa de l'activitat del Parc.

Pots sol·licitar un canvi de data a partir de la represa de l'activitat del Parc o un reemborsament a través d’aquest formulari de contacte.

Sí. A més de seleccionar el número de persones Tibiclub, també pots seleccionar qualsevol de la resta d’entrades disponibles que hi ha a la pàgina de venda. En aquest cas, si s’haurà d’abonar l’import corresponent a les entrades de les persones no sòcies, amb targeta.

Si vols venir a passar el dia amb els teus familiars i amigues i amics i aprofitar els descomptes del 30% que tens disponibles a l'àrea privada Tibiclub, has de seguir els següents passos:
 

 1. Accedeix a l'àrea privada Tibiclub.
   
 2. Ves a l'apartat "Les meves dades".
   
 3. Baixa fins que trobis els descomptes i, o bé  descarrega'ls, o bé copia el número de referència directament (per exemple DESCOMPTE REF. 012345678910).
   
 4. Accedeix a la compra online.
   
 5. Fes clic a l'activitat "Entrada Parc d'atraccions".
   
 6. Clica al text blau que apareix a la part superior dreta de la pantalla “Tens un codi de bescanvi? Fes clic aquí!”.
   
 7. Inserta el número de referència del descompte i fes clic a “Revisar codi bescanvi”.
   
 8. Selecciona les entrades desitjades.
   
 9. Selecciona quin dia vols venir al calendari de l’esquerra.
   
 10. Veuràs una pantalla amb el resum de la reserva i on hauràs d’introduir les dades personals (poden ser les teves o la de la persona que gaudirà de l’entrada amb descompte).
   
 11. Un cop reservat et sortirà una pantalla de confirmació. La reserva serà a preu 0€ i l’import de l’entrada es pagarà directament a les taquilles del Parc el dia seleccionat per fer la visita mostrant el comprovant de reserva que t’arribarà al correu electrònic indicat anteriorment.
 • Per poder canviar la data de la reserva, primer s’ha de cancel·lar la primera. Per fer-ho, has de contactar a través del formulari de contacte que trobaràs a l’àrea privada Tibiclub, a l’apartat “Les meves dades”.
   
 • Un cop cancel·lat, pots tornar a reservar una nova data seguint el procediment de reserva mencionat anteriorment.

Sí. És necessari fer la reserva prèvia perquè l'aforament és limitat. Si vens sense reserva, no et podem assegurar l'entrada al Parc.

No es pot reservar més d'un dia diferents. Primer has de reservar un dia i quan vinguis a la teva primera visita, ja podràs fer la segona reserva.