Sobre el teu contracte

Per tal de garantir la mínima afectació a totes les sòcies i socis Tibiclub degut al tancament temporal de les instal·lacions de 13 dies naturals durant el mes de juliol (del 20 de juliol a l’1 d’agost) -que corresponen a 9 dies reals d’obertura del Parc d’atraccions- en motiu de les mesures decretades per la Generalitat de Catalunya del passat 17 de juliol per dificultar l’expansió de la Covid-19 a la ciutat de Barcelona, t’informem que, de forma excepcional i tenint en compte que a l’agost obrim més dies per setmana, tots els contractes Tibiclub vigents s’allargaran un mes extra. Aquest allargament de contracte es farà efectiu a partir del setembre de forma automàtica i també afectarà a les renovacions i a les noves altes.

A partir del setembre podràs consultar la teva nova data de renovació a la teva àrea privada Tibiclub, a l’apartat “Les meves dades”. Trobaràs el detall de tots els casos més avall, a les preguntes freqüents.

A més, durant aquest 2020, les tarifes de l’abonament es mantindran com al 2019 i no es farà efectiu l’increment previst a l’inici de temporada. Les tarifes aplicades seran les següents:

 • Tibiclub Familiar: 136 €
 • Tibiclub Individual: 48 €
 • Quota d’inscripció per a les noves altes: 22,50 €

Reserva Tibiclub

Una de les mesures que s’ha pres per tal de garantir la seguretat dels visitants i de totes les persones treballadores del Parc, és limitar i reduir l’aforament general del Parc. Per poder fer-ne una gestió efectiva, així com per gaudir d’una millor experiència al Tibidabo, és necessari fer reserva prèvia per venir a passar el dia, tant les persones que comprin l’entrada, com totes les sòcies i socis Tibiclub (en aquest cas, a preu 0€).

 

Tens dues franges horàries per reservar:

 • Matí: entrada fins a les 14h. Tindràs l'accés garantit des de les 11h fins a les 14h i podràs quedar-te a passar el dia sencer al Parc.
 • Tarda: entrada a partir de les 17h. Si no pots venir abans, reserva en aquesta franja horària i tindràs l'accés garantit a partir de les 17h i fins al tancament del Parc, a les 22h. 

 

El procediment per fer la reserva d’entrades pels membres Tibiclub és el següent:
 

 1. Accedeix a la compra online.
   
 2. Selecciona l'activitat "Reserva Tibiclub matí" o "Reserva Tibiclub tarda", en funció de l'horari que millor s'adapti a les teves necessitats i indica el número de persones sòcies que vindreu (el número màxim de persones que podràs escollir és el mateix que les que formen part del contracte).
   
 3. Inserta el teu correu electrònic i la contrasenya (els mateixos que fas servir a l’àrea privada Tibiclub).
   
 4. Selecciona quin dia vols venir.
   
 5. Veuràs una pantalla amb el resum de la reserva i on pots modificar dades personals (si escau).
   
 6. Un cop reservat et sortirà una pantalla de confirmació. La reserva serà a preu 0€.
   
 7. T’arribarà un correu electrònic amb el comprovant de reserva que hauràs de mostrar a les taquilles del Parc el dia seleccionat juntament amb els carnets Tibiclub.

 

La reserva s’ha de fer amb una antelació mínima de 24 hores i només seran vàlides pel dia seleccionat al calendari. 

Preguntes freqüents

 • Si el teu contracte originalment caducava al març de 2020, va passar a caducar al juliol. Amb aquest nou allargament extraordinari, ara la teva nova data de renovació serà fins al 31 d’agost de 2020.
   
 • Si el teu contracte originalment caducava a l’abril de 2020, va passar a caducar a l’agost. Amb aquest nou allargament extraordinari, ara la teva nova data de renovació serà fins al 30 de setembre de 2020.
   
 • Si el teu contracte originalment caducava al maig de 2020, va passar a caducar al setembre. Amb aquest nou allargament extraordinari, ara la teva nova data de renovació serà fins al 31 l’octubre de 2020.
   
 • Si el teu contracte originalment caducava al juny de 2020, va passar a caducar a l’octubre. Amb aquest nou allargament extraordinari, ara la teva nova data de renovació serà fins al 30 de novembre de 2020.
   
 • Si el teu contracte originalment caducava al juliol de 2020, va passar a caducar al novembre. Amb aquest nou allargament extraordinari, ara la teva nova data de renovació serà fins al 31 de desembre de 2020.
   
 • Si el teu contracte originalment caducava l’agost de 2020, va passar a caducar al desembre. Amb aquest nou allargament extraordinari, ara la teva nova data de renovació serà fins al 31 de març de 2021 (gener i febrer no comptabilitzen, ja que el Parc resta tancat).
   
 • Si el teu contracte originalment caducava al setembre de 2020, va passar a caducar al març de 2021 (gener i febrer no comptabilitzen, ja que el Parc resta tancat). Amb aquest nou allargament extraordinari, ara la teva nova data de renovació serà fins al 30 l’abril de 2021.
   
 • Si el teu contracte originalment caducava a l’octubre de 2020, va passar a caducar a l’abril de 2021 (gener i febrer no comptabilitzen, ja que el Parc resta tancat). Amb aquest nou allargament extraordinari, ara la teva nova data de renovació serà fins al 31 de maig de 2021.
   
 • Si el teu contracte originalment caducava al novembre de 2020, va passar a caducar al maig de 2021 (gener i febrer no comptabilitzen, ja que el Parc resta tancat). Amb aquest nou allargament extraordinari, ara la teva nova data de renovació serà fins al 30 juny de 2021.
   
 • Si el teu contracte originalment caducava al desembre de 2020, va passar a caducar al juny de 2021  (gener i febrer no comptabilitzen, ja que el Parc resta tancat). Amb aquest nou allargament extraordinari, ara la teva nova data de renovació serà fins al 31 de juliol de 2021.
 • Si vas fer una nova alta o vas renovar el juliol de 2020, la teva data caducitat estava prevista per al juliol de 2021. Amb aquest nou allargament extraordinari, ara la teva nova data de renovació serà fins al 31 d’agost de 2021.

. Totes les sòcies o socis que van renovar per domiciliació bancària amb la nova tarifa, es farà la devolució automàticament.

 

En cas d’haver pagat amb targeta o presencialment al Parc, ens posarem en contacte amb tu per correu electrònic, on t’indicarem els passos a seguir per retornar-te la diferència.

Sí. Tant si et vas donar d’alta per la pàgina web com si ho vas fer de forma presencial, ens posarem en contacte amb tu per correu electrònic, on t’indicarem els passos a seguir per retornar-te la diferència.

Sí.

 

Per exemple: si vas venir al Parc el 8 de març, tenint en compte que les instal·lacions es reobren el dia 4 de juliol, els 30 dies naturals començaran a comptar a partir d’aquest dia.

L’allargament de contractes es farà tenint en compte els mesos d’obertura del Parc, saltant, en tots els casos que correspongui, els mesos de gener (el Parc només s’obre la primera setmana) i febrer.

 

Per exemple: si vas renovar el teu contracte el desembre del 2019 (i per tant, et tocaria renovar-lo al desembre del 2020), els 4 mesos de tancament de les instal·lacions s'allargaran al teu contracte començant a comptar a partir de març del 2021. És a dir, la nova data de renovació serà al juny de 2021.

Sí. A més de seleccionar el número de persones Tibiclub, també pots seleccionar qualsevol de la resta d’entrades disponibles que hi ha a la pàgina de venda. En aquest cas, si s’haurà d’abonar l’import corresponent a les entrades de les persones no sòcies, amb targeta.

Si vols venir a passar el dia amb els teus familiars i amigues i amics i aprofitar els descomptes del 30% que tens disponibles a l'àrea privada Tibiclub, has de seguir els següents passos:
 

 1. Accedeix a l'àrea privada Tibiclub.
   
 2. Ves a l'apartat "Les meves dades".
   
 3. Baixa fins que trobis els descomptes i, o bé  descarrega'ls, o bé copia el número de referència directament (per exemple DESCOMPTE REF. 012345678910).
   
 4. Accedeix a la compra online.
   
 5. Fes clic a l'activitat "Entrada Parc d'atraccions".
   
 6. Clica al text blau que apareix a la part superior dreta de la pantalla “Tens un codi de bescanvi? Fes clic aquí!”.
   
 7. Inserta el número de referència del descompte i fes clic a “Revisar codi bescanvi”.
   
 8. Selecciona les entrades desitjades.
   
 9. Selecciona quin dia vols venir al calendari de l’esquerra.
   
 10. Veuràs una pantalla amb el resum de la reserva i on hauràs d’introduir les dades personals (poden ser les teves o la de la persona que gaudirà de l’entrada amb descompte).
   
 11. Un cop reservat et sortirà una pantalla de confirmació. La reserva serà a preu 0€ i l’import de l’entrada es pagarà directament a les taquilles del Parc el dia seleccionat per fer la visita mostrant el comprovant de reserva que t’arribarà al correu electrònic indicat anteriorment.
 1. Accedeix a l'àrea privada Tibiclub.
   
 2. Ves a l'apartat "Les meves dades".
   
 3. Baixa fins que trobis les invitacions i, o bé  descarrega-les, o bé copia el número de referència directament (per exemple DESCOMPTE REF. 012345678910).
   
 4. Accedir a la compra online.
   
 5. Fer clic a l’activitat “Reserva tibiclub” .
   
 6. Dins de la pàgina de compra, han de fer clic al text blau que apareix a la part superior dreta de la pantalla “Tens un codi de bescanvi? Fes clic aquí!”.
   
 7. Introduir el número de referència de la invitació i fer clic a “Revisar codi bescanvi”.
   
 8. Seleccionar les entrades desitjades.
   
 9. Seleccionar quin dia vols venir al calendari de l’esquerra.
   
 10. Finalitzar el procés de reserva.
   
 11. Un cop reservat us sortirà una pantalla de confirmació.
 • Per poder canviar la data de la reserva, primer s’ha de cancel·lar la primera. Per fer-ho, has de contactar a través del formulari de contacte que trobaràs a l’àrea privada Tibiclub, a l’apartat “Les meves dades”.
   
 • Un cop cancel·lat, pots tornar a reservar una nova data seguint el procediment de reserva mencionat anteriorment.

Sí. És necessari fer la reserva prèvia perquè l'aforament és limitat. Si vens sense reserva, no et podem assegurar l'entrada al Parc.

No es pot reservar més d'un dia diferents. Primer has de reservar un dia i quan vinguis a la teva primera visita, ja podràs fer la segona reserva.