Sobre el teu contracte

Per tal de garantir la mínima afectació, a totes les sòcies i socis Tibiclub, dels 4 mesos de tancament temporal del Parc d’atraccions Tibidabo com a mesura per dificultar l’expansió de la Covid-19, t’informem que:

 

 • El teu contracte Tibiclub es perllongarà el mateix període de temps que el Parc d'atraccions estigui tancat. Consulta el teu cas a les preguntes freqüents. A partir del 4 de juliol la teva nova data de renovació apareixerà dins l'àrea privada Tibiclub.
   
 • Les renovacions previstes pels mesos en què el Parc hagi estat tancat quedaran ajornades fins a la reobertura de les instal·lacions. Quan arribi la teva nova data de caducitat, t’enviarem per correu electrònic un avís de renovació.
   
 • Les altes Tibiclub fetes als mesos en què el Parc ha romàs tancat, també tindran una nova data de caducitat.
   
 • Durant aquest 2020, les tarifes de l’abonament es mantindran com al 2019 i no es farà efectiu l’increment previst a l’inici de temporada. Les tarifes aplicades seran les següents:
  • Tibiclub Familiar: 136 €
  • Tibiclub Individual: 48 €
  • Quota d’inscripció per a les noves altes: 22,50 €

Reserva Tibiclub

Una de les mesures que s’ha pres per tal de garantir la seguretat dels visitants i de totes les persones treballadores del Parc, és limitar i reduir l’aforament general del Parc. Per poder fer-ne una gestió efectiva, així com per gaudir d’una millor experiència al Tibidabo, és necessari fer reserva prèvia per venir a passar el dia, tant les persones que comprin l’entrada, com totes les sòcies i socis Tibiclub (en aquest cas, a preu 0€).

 

El procediment per fer la reserva d’entrades pels membres Tibiclub és el següent:
 

 1. Accedeix a la compra online.
 2. Selecciona l'activitat "TIBICLUB" i indica el número de persones sòcies que vindreu (el número màxim de persones que podràs escollir és el mateix que les que formen part del contracte).
   
 3. Selecciona quin dia vols venir.
   
 4. Inserta el teu correu electrònic i la contrasenya (els mateixos que fas servir a l’àrea privada Tibiclub).
   
 5. Veuràs una pantalla amb el resum de la reserva i on pots modificar dades personals (si escau).
   
 6. Un cop reservat et sortirà una pantalla de confirmació. La reserva serà a preu 0€.
   
 7. T’arribarà un correu electrònic amb el comprovant de reserva que hauràs de mostrar a les taquilles del Parc el dia seleccionat juntament amb els carnets Tibiclub.

 

La reserva s’ha de fer amb una antelació mínima de 24 hores i només seran vàlides pel dia seleccionat al calendari. 

L’accés al Parc serà exclusivament d'11 h a 14 h. Si arribes més tard al Tibidabo amb o sense reserva, no es podrà garantir l’accés, ja que dependrà de l’aforament del moment.

Preguntes freqüents

 • Si el teu contracte caducava al març, ara passarà a caducar al juliol i la teva nova data de renovació serà fins el 31 de juliol de 2020.
   
 • Si el teu contracte caducava a l’abril, ara passarà a caducar a l’agost i a teva nova data de renovació serà fins el 31 d’agost de 2020.
   
 • Si el teu contracte caducava al maig, ara passarà a caducar al setembre i la teva nova data de renovació serà fins el 30 de setembre de 2020.
   
 • Si el teu contracte caducava al juny, ara passarà a caducar a l’octubre i la teva nova data de renovació serà fins el 31 d’octubre de 2020.
   
 • Si el teu contracte caduca al juliol, ara passarà a caducar al novembre i la teva nova data de renovació serà fins el 30 de novembre de 2020.
   
 • Si el teu contracte caduca a l’agost, ara passarà a caducar al desembre i la teva nova data de renovació serà fins el 31 de desembre de 2020.
   
 • Si el teu contracte caduca al setembre, ara passarà a caducar al març i la teva nova data de renovació serà fins el 31 de març de 2021 (gener i febrer no comptabilitzen, ja que el Parc resta tancat).
   
 • Si el teu contracte caduca a l’octubre, ara passarà a caducar a l’abril i la teva nova data de renovació serà fins el 30 d’abril de 2021 (gener i febrer no comptabilitzen, ja que el Parc resta tancat).
   
 • Si el teu contracte caduca al novembre, ara passarà a caducar al maig i la teva nova data de caducitat serà fins el 31 de maig de 2021 (gener i febrer no comptabilitzen, ja que el Parc resta tancat).
   
 • Si el teu contracte caduca al desembre, ara passarà a caducar al juny i la teva nova data de caducitat serà fins el 30 de juny de 2021 (gener i febrer no comptabilitzen, ja que el Parc resta tancat).
   
 • Si el teu contracte caduca al gener del 2020, ara passarà a caducar al juny i la teva nova data de renovació serà fins el 30 de juny del 2021.
   
 • Si el teu contracte caduca al febrer del 2020, ara passarà a caducar al juny i la teva nova data de renovació serà fins el 30 de juny del 2021.
   
 • Si el teu contracte caduca al març del 2020, ara passarà a caducar al juliol i la teva nova data de renovació serà fins el 31 de juliol de 2021.

 

A partir del 4 de juliol la teva nova data de renovació apareixerà dins l'àrea privada Tibiclub.

. Totes les sòcies o socis que van renovar per domiciliació bancària amb la nova tarifa, es farà la devolució automàticament.

 

En cas d’haver pagat amb targeta o presencialment al Parc, ens posarem en contacte amb tu per correu electrònic, on t’indicarem els passos a seguir per retornar-te la diferència.

Sí. Tant si et vas donar d’alta per la pàgina web com si ho vas fer de forma presencial, ens posarem en contacte amb tu per correu electrònic, on t’indicarem els passos a seguir per retornar-te la diferència.

Sí.

 

Per exemple: si vas venir al Parc el 8 de març, tenint en compte que les instal·lacions es reobren el dia 4 de juliol, els 30 dies naturals començaran a comptar a partir d’aquest dia.

L’allargament de contractes es farà tenint en compte els mesos d’obertura del Parc, saltant, en tots els casos que correspongui, els mesos de gener (el Parc només s’obre la primera setmana) i febrer.

 

Per exemple: si vas renovar el teu contracte el desembre del 2019 (i per tant, et tocaria renovar-lo al desembre del 2020), els 4 mesos de tancament de les instal·lacions s'allargaran al teu contracte començant a comptar a partir de març del 2021. És a dir, la nova data de renovació serà al juny de 2021.

Sí. A més de seleccionar el número de persones Tibiclub, també pots seleccionar qualsevol de la resta d’entrades disponibles que hi ha a la pàgina de venda. En aquest cas, si s’haurà d’abonar l’import corresponent a les entrades de les persones no sòcies, amb targeta.

Si vols venir a passar el dia amb els teus familiars i amigues i amics i aprofitar els descomptes del 30% que tens disponibles a l'àrea privada Tibiclub, has de seguir els següents passos:
 

 1. Accedeix a l'àrea privada Tibiclub.
   
 2. Ves a l'apartat "Les meves dades".
   
 3. Baixa fins que trobis els descomptes i, o bé  descarrega'ls, o bé copia el número de referència directament (per exemple DESCOMPTE REF. 012345678910).
   
 4. Accedeix a la compra online.
   
 5. Fes clic a l'activitat "Entrada Parc d'atraccions".
   
 6. Clica al text blau que apareix a la part superior dreta de la pantalla “Tens un codi de bescanvi? Fes clic aquí!”.
   
 7. Inserta el número de referència del descompte i fes clic a “Revisar codi bescanvi”.
   
 8. Selecciona les entrades desitjades.
   
 9. Selecciona quin dia vols venir al calendari de l’esquerra.
   
 10. Veuràs una pantalla amb el resum de la reserva i on hauràs d’introduir les dades personals (poden ser les teves o la de la persona que gaudirà de l’entrada amb descompte).
   
 11. Un cop reservat et sortirà una pantalla de confirmació. La reserva serà a preu 0€ i l’import de l’entrada es pagarà directament a les taquilles del Parc el dia seleccionat per fer la visita mostrant el comprovant de reserva que t’arribarà al correu electrònic indicat anteriorment.

1. Accedir a la compra online.
2. Fer clic a l’activitat “Reserva tibiclub” .
3. Dins de la pàgina de compra, han de fer clic al text blau que apareix a la part superior dreta de la pantalla “Tens un codi de bescanvi? Fes clic aquí!”.
4. Introduir el número de referència de la invitació i fer clic a “Revisar codi bescanvi”.
5. Seleccionar les entrades desitjades.
6. Seleccionar quin dia volen venir al calendari de l’esquerra.
7. Finalitzar el procés de reserva.
8. Un cop reservat els sortirà una pantalla de confirmació.

 • Per poder canviar la data de la reserva, primer s’ha de cancel·lar la primera. Per fer-ho, has de contactar a través del formulari de contacte que trobaràs a l’àrea privada Tibiclub, a l’apartat “Les meves dades”.
   
 • Un cop cancel·lat, pots tornar a reservar una nova data seguint el procediment de reserva mencionat anteriorment.

Sí. És necessari fer la reserva prèvia perquè l'aforament és limitat. Si vens sense reserva, no et podem assegurar l'entrada al Parc.

No es pot reservar més d'un dia diferents. Primer has de reservar un dia i quan vinguis a la teva primera visita, ja podràs fer la segona reserva.