Sobre els contractes

 

Per tal de garantir la mínima afectació, a totes les sòcies i socis Tibiclub, dels mesos de tancament  del Parc d’atraccions Tibidabo, t’informem que:

 

 • El teu contracte Tibiclub s’ha perllongat el mateix període de temps que el Parc d'atraccions ha estat tancat per motius de força major. Podrás consultar la teva nova data de renovació a l’àrea privada Tibiclub ben aviat.
   
 •  Les renovacions previstes pels mesos en què el Parc hagi estat tancat també han quedat ajornades. Quan arribi la teva nova data de caducitat, t’enviarem per correu electrònic un avís de renovació.
   
 • Les altes Tibiclub fetes als mesos en què el Parc ha romàs tancat, també tindran una nova data de caducitat.

 

Sobre les reserves
 

Una de les mesures que s’ha pres per tal de garantir la seguretat dels visitants i de totes les persones treballadores del Parc, és controlar l’aforament general del Parc. Per poder fer-ne una gestió efectiva, així com per gaudir d’una millor experiència al Tibidabo, és recomanable fer reserva prèvia per venir a passar el dia.

 

Reserva la teva entrada aquí.

Preguntes freqüents

Seguint les mesures de restricció dictades per la Generalitat de Catalunya i tenint en compte que el Parc ha estat tancat, per motius de força major, un total de 9 mesos i mig, tots els contractes s’han allargat 10 mesos com a màxim, en funció de cada contracte, (sense comptar gener i febrer, mesos en què el Parc tanca) agafant de referència la data original del contracte, és a dir, el mes que apareix al carnet de sòcia o soci.

 • Si el teu contracte originalment caducava al maig de 2020, ara la teva nova data de renovació és fins al 31 de maig de 2021.
   
 • Si el teu contracte originalment caducava al juny de 2020, ara la teva nova data de renovació és fins al 30 de juny de 2021.
   
 • Si el teu contracte originalment caducava al juliol de 2020, ara la teva nova data de renovació és fins al 31 de juliol de 2021.
   
 • Si el teu contracte originalment caducava l’agost de 2020, ara la teva nova data de renovació és fins al 31 d’agost del 2021.
   
 • Si el teu contracte originalment caducava al setembre de 2020, ara la teva nova data de renovació és fins al 30 de setembre del 2021.
   
 • Si el teu contracte originalment caducava a l’octubre de 2020, ara la teva nova data de renovació és fins al 31 d’octubre de 2021.
   
 • Si el teu contracte originalment caducava al novembre de 2020, ara la teva nova data de renovació és fins al 30 de novembre de 2021.
   
 • Si el teu contracte originalment caducava al desembre de 2020, ara la teva nova data de renovació és fins al 31 de desembre de 2021.
 • Si el teu contracte originalment caducava al gener de 2021, ara la teva nova data de renovació és fins al 31 de desembre de 2021.
   
 • Si el teu contracte originalment caducava al febrer del 2021, ara la teva nova data de renovació és fins al 31 de desembre del 2021.
   
 • Si el teu contracte originalment caduca a l’agost del 2021, ara la teva nova data de renovació és fins al 31 de març de 2022.
   
 • Si el teu contracte originalment caduca al setembre del 2021, ara la teva nova data de renovació és fins al 30 d’abril de 2022.
   
 • Si el teu contracte originalment caduca a l’octubre del 2021, ara la teva nova data de renovació és fins al 31 de maig de 2022.
   
 • Si el teu contracte originalment caduca al novembre del 2021, ara la teva nova data de renovació és fins al 30 de juny de 2022.
   
 • Si el teu contracte originalment caduca al desembre de 2021, ara la teva nova data de renovació és fins al 31 de juliol de 2022.
   
 • Si el teu contracte originalment caduca al gener de 2022, ara la teva nova data de renovació és fins al 30 d’abril de 2022.
   
 • Si el teu contracte originalment caduca al febrer de 2022, ara la teva nova data de renovació és fins al 30 d’abril de 2022.
   
 • Si el teu contracte originalment caduca al març de 2022, ara la teva nova data de renovació és fins al 31 de maig de 2022.
   
 • Si el teu contracte originalment caduca a l’abril de 2022, ara la teva nova data de renovació és fins al 30 de juny de 2022.
   
 • Si el teu contracte originalment caduca al maig de 2022, ara la teva nova data de renovació és fins al 31 de juliol de 2022.

L’allargament de contractes es farà tenint en compte els mesos d’obertura del Parc, saltant, en tots els casos que correspongui, els mesos de gener (el Parc només s’obre la primera setmana) i febrer.

La reserva quedarà cancel·lada automàticament. Podràs reservar una nova data a partir de la represa de l'activitat del Parc.

Pots sol·licitar un canvi de data a partir de la represa de l'activitat del Parc o un reemborsament a través d’aquest formulari de contacte.

Sí. A més de seleccionar el número de persones Tibiclub, també pots seleccionar qualsevol de la resta d’entrades disponibles que hi ha a la pàgina de venda. En aquest cas, si s’haurà d’abonar l’import corresponent a les entrades de les persones no sòcies, amb targeta.

Si vols venir a passar el dia amb els teus familiars i amigues i amics i aprofitar els descomptes del 30% que tens disponibles a l'àrea privada Tibiclub, has de seguir els següents passos:
 

 1. Accedeix a l'àrea privada Tibiclub.
   
 2. Ves a l'apartat "Les meves dades".
   
 3. Baixa fins que trobis els descomptes i, o bé  descarrega'ls, o bé copia el número de referència directament (per exemple DESCOMPTE REF. 012345678910).
   
 4. Accedeix a la compra online.
   
 5. Fes clic a l'activitat "Parc d'atraccions" i selecciona la tarifa "Entrada general".
   
 6. Clica al text vermell que apareix a la part superior dreta de la pantalla “Tens una invitació o descompte? Fes clic aquí!”.
   
 7. Inserta el número de referència del descompte i fes clic a “Validar”.
   
 8. Selecciona les entrades desitjades.
   
 9. Selecciona quin dia vols venir al calendari de l’esquerra.
   
 10. Veuràs una pantalla amb el resum de la reserva i on hauràs d’introduir les dades personals (poden ser les teves o la de la persona que gaudirà de l’entrada amb descompte).
   
 11. Un cop reservat et sortirà una pantalla de confirmació. La reserva serà a preu 0€ i l’import de l’entrada es pagarà directament a les taquilles del Parc el dia seleccionat per fer la visita mostrant el comprovant de reserva que t’arribarà al correu electrònic indicat anteriorment.
 • Per poder canviar la data de la reserva, primer s’ha de cancel·lar la primera. Per fer-ho, has de contactar a través del formulari de contacte que trobaràs a l’àrea privada Tibiclub, a l’apartat “Les meves dades”.
   
 • Un cop cancel·lat, pots tornar a reservar una nova data seguint el procediment de reserva mencionat anteriorment.

No es pot reservar més d'un dia diferents. Primer has de reservar un dia i quan vinguis a la teva primera visita, ja podràs fer la segona reserva.