Donada la situació de tancament temporal del Parc d'atraccions Tibidabo com a mesura de contenció per dificultar l'expansió del Covid-19, i per contribuir a que això afecti al mínim possible a totes les sòcies i socis de la família Tibiclub, t'informem que:

 

  • El teu contracte Tibiclub es perllongarà el mateix període de temps que el Parc d'atraccions estigui tancat.
  • Les renovacions previstes pels mesos que el Parc estigui tancat quedaran ajornades fins a la reobertura de les instal·lacions.

Preguntes freqüents

. Tots els contractes Tibiclub s'allargaran el mateix temps que el Parc estigui tancat.

 

Per exemple: si les instal·lacions del Parc d'atraccions es reobren al mes "x" (independentment del dia), encara que hagis renovat al març, la nova data de caducitat del teu contracte Tibiclub serà el dia 30 o 31 del mes "x" de 2021.

Sí. La teva data de caducitat es modificarà automàticament. Per tant, caldrà que renovis el teu contracte un cop el Parc reobri les seves instal·lacions. 

 

Per exemple: si les instal·lacions del Parc d'atraccions es reobren al mes "x", podràs renovar fins l'últim dia d'aquell més i la nova data de caducitat del teu contracte Tibiclub serà el dia 30 o 31 del mes "x" de 2021.

No es reemborsen els diners, però tots els contractes Tibiclub s'allargaran el mateix temps que el Parc estigui tancat, tenint en compte que la temporada 2020 del Tibidabo va començar al març.

 

Per exemple: si les instal·lacions del Parc d'atraccions estan "x" mesos fora de servei i vas renovar el teu contracte l'octubre del 2019, aquests "x" mesos de tancament s'allargaran al teu contracte. Per tant, la nova data de caducitat del teu contracte Tibiclub no serà el dia 31 de d'octubre de 2020 sinó que serà "x" mesos més tard.

Sí.

 

Per exemple: si vas venir al Parc el 8 de març i les instal·lacions es reobren el dia 1 del mes "x", els 30 dies naturals començaran a comptar a partir del dia 1 del mes "x".

L’allargament de contractes es farà tenint en compte els mesos d’obertura del Parc, saltant, en tots els casos que correspongui, els mesos de gener (el Parc només s’obre la primera setmana) i febrer.
 
Per exemple: si les instal·lacions del Parc d'atraccions estan "x" mesos fora de servei i vas renovar el teu contracte el desembre, aquests "x" mesos de tancament s'allargaran al teu contracte començant a comptar a partir de març.