funicular

Dissabte 12 de juny inaugurem el nou Funicular

 

El dissabte 12 de juny inaugurem el nou Funicular del Tibidabo, la Cuca de Llum, que serà la nova porta d'entrada del Parc d'atraccions!

 

Com serà la mobilitat dissabte 12 de juny?
 

  • Si arribes abans de les 14 h, el servei llançadora dels dos Tibibusos (T2A i T2B) pujaran, a partir de les 10.15h, directament fins al Parc i les podràs agafar per arribar al cim. Per baixar, sortiran durant tot el dia des de Plaça Florida (cim del Tibidabo) fins a l'Estació del Nord i Sant Genís, respectivament.

    Un cop la Cuca de Llum entri en funcionament, a partir de les 14h, encara que hagis pujat amb Tibibus o en transport privat, podràs fer igualment un viatge d'anada i tornada amb el Funicular, que tens inclòs amb la teva entrada, i així ampliar l'experiència del Tibidabo.
     
  • A partir de les 14 h del dissabte, el Funicular inicia el servei per a tot el públic i ja el podràs fer servir per pujar fins al Parc. A partir de llavors, el Tibibus T2C des de Plaça Kennedy (Avinguda Tibidabo, 2) iniciarà el servei i arribarà fins a l'Estació Inferior del Funicular.


A partir del diumenge 13 de juny, la Cuca de Llum i els tres Tibibusos operaran amb els horaris i trajectes de la nova mobilitat (tots tres pujaran fins a l'Estació Inferior el Funicular). Informa't aquí de tots els detalls.