Al Parc Tibidabo celebrem, cada any, més d'una desena d'actes solidaris, en col·laboració de diverses entitats i d'altres festes culturals. A mesura que s'acostin els dies de cada jornada, detallarem tota la informació a la pàgina principal de la web.

 

Fes clic a cada mes per conèixer les jornades solidàries previstes aquest 2020.

Jornada solidària de l'Associació Aprenem, 18 d'abril

 

Primera edició d'aquesta festa solidària, organitzada conjuntament amb l'Associació Aprenem, entitat sense afany de lucre, constituïda per familiars de persones amb Trastorns de l’Espectre del Autisme (TEA) amb l’objectiu de defensar els drets i la dignitat de les persones amb aquest trastorn, de promoure la seva inclusió escolar, laboral i social, de garantir-los el tractament terapèutic més adequat i conforme amb les evidències científiques, d’oferir a les famílies suport i acompanyament, i de contribuir a millorar la resposta que la nostra societat dóna a aquest col·lectiu.

 

Durant la festa hi haurà tallers per a les més petites i petits.

Trobada Castellera, 10 de maig

 

Jornada cultural on diverses colles d'arreu de Catalunya fan castells humans impressionants a la Plaça Somnis. La música i l'emoció no hi falten!

Festa de la infància, 23 de maig

 

Festa solidària impulsada juntament amb la Fundació Soñar Despierto destinada al fet que els infants que viuen en centres d'acolliment i residencials puguin gaudir de les atraccions i els espectacles del Parc en igualtat d'oportunitats. L'esdeveniment pretén promoure la convivència entre persones voluntàries i infants, i sensibilitzar i incentivar a la joventut sobre les potencialitats del voluntariat.

Un cop de mà, 24 de maig

 

Festa solidària organitzada per la Fundació mi grano de arena, que pretén recolzar a les entitats que treballen a Barcelona a favor dels nens i les nenes del món que es troben en situació de risc social. 

Festa Tibidabo Sense Fum, 31 de maig

 

Amb l'objectiu de conscienciar sobre la importància de no fumar i de mantenir uns hàbits saludables, el Tibidabo celebra la 3a edició de la festa sense fum, on hi haurà activitats especials i on comptarem amb la presència de l'Institut Català d'Oncologia.

Un dia de Nassos, 7 de juny

 

Festa solidària organitzada per recollir fons a favor de Pallapupas, associació de caràcter assistencial i sense ànim de lucre, amb l'objectiu de millorar l'estat físic i emocional dels infants i la gent gran ingressats als hospitals, i també el de les persones amb malalties mentals, a través del teatre i l'humor. 

Un Estiu Sense Barreres, 11 de juny

 

Jornada on convidem a totes les escoles d'educació especial així com a les entitats i associacions de Catalunya que atenen a persones amb dificultats psíquiques i físiques. L'objectiu és que puguin gaudir de les instal·lacions en igualtat d'oportunitats, facilitant-los l'accés a les atraccions i als espectacles si és necessari. Durant la jornada, s'aprofita per presentar els avanços realitzats en les instal·lacions en matèria d'accessibilitat i mobilitat.


Per participar-hi, heu de fer reserva prèvia a a través d'aquest formulari.

Festival Simfònic, 13 de juny

 

Diada de 100 concerts simultanis i gratuïts realitzats per més de 5.000 estudiants d’escoles de música a 100 racons de Catalunya i Balears. Al Parc Tibidabo l'escola que actuarà és la Trémolo.

Pride, 14 de juny

 

Diada on celebrem la diversitat amb Pride Barcelona.

Concert solidari VOZES, 21 de juny

 

Concert solidari de VOZES, un projecte músicosocial que treballa amb infants i adolescents que no poden accedir a la pràctica musical, i que a través d'aquesta, se'ls ofereix l'oportunitat d'integrar-se plenament en la societat, sense renunciar a la qualitat i compromís que la mateixa exigeix.

Festa de les famílies nombroses de Catalunya, 5 de juliol

 

El col·lectiu de les famílies nombroses té el seu dia al Tibidabo a través de la celebració d'aquesta festa, en la qual poden gaudir de tarifes especials presentant el títol de família nombrosa o el carnet de la FANOC en els punts de venda d'entrades del Parc.

Festa solidària Fundació Ramón Martí Bonet, 11 de juliol

 

Festa solidària en benefici de la Fundació Ramon Martí Bonet, entitat que treballa per oferir tractament i cirurgia oftalmològica a persones en risc d'exclusió social a Catalunya. 

Festa del civisme, data a determinar

 

Jornada on hi haurà una exposició de material corresponent a diverses unitats de la Guàrdia Urbana, una exhibició de la Secció Canina i un servei de la Unitat Muntada perquè els més petits puguin pujar a cavall.

Festa del Cor (AACIC), 4 d'octubre

 

Festa solidària que recolza als afectats per les cardiopaties congènites i als seus familiars. Aquesta festa s'organitza juntament amb CorAvant, una entitat que treballa per millorar la qualitat de vida de les persones que pateixen aquesta cardiopatia.

Jornada Gegantera, 15 de novembre

 

Cada primer diumenge de novembre celebrem la trobada de gegants, amb la participació de diverses colles de Catalunya, que exposaran els seus gegants en la Plaça del Jardí i faran una exhibició de balls.

Festa dels avis i les àvies, 19 i 20 de desembre

 

Jornada molt especial pensada perquè tots els visitants que s'identifiquin en els punts de venda d'entrades del Parc com a avi/àvia i nét/néta puguin gaudir de l'accés gratuït per passar un dia en família i divertir-se junts amb totes les atraccions i els espectacles.

Cançó de Pau, 24 de desembre

 

Festa solidària amb l'objectiu de potenciar l'educació en valors com la tolerància, la solidaritat i el respecte, on s'obren les portes als infants perquè puguin expressar el seu desig de pau entonant una cançó. Entrada gratuïta fins les 11.30h amb aportació solidària de 2€ a favor d'UNICEF.