Parc d'atraccions Tibidabo Segell EFQM

El Parc d’atraccions Tibidabo assoleix el Segell EFQM 500

 

El Parc d’atraccions Tibidabo ha estat distingit amb el Segell EFQM 500 que concedeix el Club Excelencia en Gestión, representant oficial a Espanya de la Fundació Europea per a la Gestió de la Qualitat (EFQM), entitat amb seu a Brussel·les i representació a més de 55 països. El Segell EFQM és una certificació internacional que reconeix la gestió excel·lent, innovadora i sostenible de les organitzacions, utilitzant l’avaluació amb el Model EFQM. L’avaluació ha consistit en una reflexió estratègica, realitzada tenint de referència el Model EFQM, que ha ajudat al Tibidabo a tenir una visió completa de la seva gestió. 

 

Amb el Segell EFQM 500 s’han reconegut i premiat diferents iniciatives que du a terme el Parc, com l’excel·lent gestió d’aliances del Tibidabo que afecten directament a l’entorn, no només al Parc, sinó també a la ciutat de Barcelona, com són els acords amb Unicef – Comitè Catalunya, la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), Lego o el Parc Natural de la Serra de Collserola. 

 

Parc d'atraccions Tibidabo Segell EFQM 500

 

També s’ha reconegut la millora i l’esforç mediambiental del Tibidabo gràcies a la implantació del nou pla de mobilitat per reduir i el transport privat al cim i l’emissió de gasos contaminants. Així com potenciar el transport col·lectiu mitjançant la Cuca de Llum, el qual s’alinea amb l’estratègia de Barcelona i apropa el Parc a la ciutat baixant l’experiència i la diversió de la Cuca de Llum posicionant-la com la primera atracció del Tibidabo.

 

Com a representant del Club Excelencia en Gestión i com a ciutadà de Barcelona, és una gran satisfacció i un orgull comptar amb una organització pública que aporta felicitat als seus ciutadans i visitants a través d'una gestió excel·lent, innovadora i sostenible. El Tibidabo representa un exemple d'organització excepcional, destacant el seu compromís social, la seva integració en el territori, un equilibri entre el present i el futur, a més d’una implicació amb tots els seus diferents grups d'interès. En definitiva, una organització exemplar que afronta els seus desafiaments per a garantir-se un futur sostenible a llarg termini, destaca Miquel Romero, Director de Marketing y Comercial del Club Excelencia en Gestión.

 

Parc d'atraccions Tibidabo Segell EFQM 500

 

Des de l'equip del Parc d'atraccions Tibidabo, volem donar les gràcies per aquest reconeixement que ens anima a continuar treballant per oferir la millor experiència a totes les persones relacionades amb el Parc de la Felicitat. Gràcies!