El projecte per a la infància Estiu Solidari consisteix a facilitar 100 beques diàries a entitats solidàries perquè els infants vulnerables puguin visitar el Parc del Tibidabo durant l'estiu, amb l'objectiu principal que nenes i nens que no es poden permetre venir al Parc, ho puguin fer gratuïtament durant un dia sencer.

 

 • Requisits

 

Poden sol·licitar entrades del Projecte Estiu Solidari les entitats i els serveis següents:

 

 • Centres Oberts de la ciutat de Barcelona.
 • Cases d’acollida de l'Ajuntament de Barcelona per a dones i les seves filles i fills que pateixen violència masclista.
 • Campaments urbans Baobabs.
  Entitats que atenen a infants vulnerables de la Xarxa dels Drets dels Infants.
 • Ciberaules dels programes Quedem a la sortida de classe i Tens talent.
 • Entitats que atenen a infants vulnerables de la Xarxa del Drets dels Infants.

 

 

 

 • Període
   

El període per gaudir de les entrades són del 23 de juny, de dimecres a diumenge i festius, al 4 de setembre de 2022, ambdós inclosos. Pots consultar l'horari del Parc aquí

Les entrades inclouen l’accés al Parc d'atraccions, un bitllet d'anada i tornada amb la Cuca de Llum, el nou Funicular del Tibidabo, i el TibiBus fins a l'Estació Inferior del Funicular. Coneix com arribar fent clic aquí.

 

 

 • Com sol·licitar les entrades?

Si formes part d'un dels centres mencionats a l'apartat Requisits, hauràs d'haver rebut un formulari de l'Ajuntament de Barcelona per a sol·licitar les entrades.

Centres especials o d'acció social

 

Oferim tarifes reduïdes en un 80% sobre la tarifa de referència per a l'alumnat que es trobi en centres d'acolliment, alumnat provinent de conflictes familiars, centres de cohesió social, sense ànim de lucre, així com l'alumnat de centres d'educació especial. El preu de l'entrada per a aquestes persones és de 7 € i les educadores i educadors acompanyants tenen l'entrada gratuïta.

 

Les sortides amb aquesta tarifa s'han de fer amb reserva prèvia a través d'aquest formulari i amb un mínim de 5 dies d'antelació.

 

Per fer la reserva és imprescindible acreditar que ets una entitat que atén a persones en risc d’exclusió i/o a col·lectius desafavorits.