Restaurants Tibidabo

Bar de l'Estació

Al cor del Parc, al costat de l’atracció Tibidabo Express trobaràs el Bar Estació, un restaurant amb gran varietat d’ hamburgueses (també opció vegetariana), pollastre a l'ast, amanides, patates fregides, nuggets de pollastre, etc.

Disposa de menjador interior amb aire climatitzat i servei de wifi.

 

DESCARREGA LA CARTA!


Nivell 1

Bar Piratta

Bar Piratta

Al costat de l’atracció Piratta podràs trobar aquest centre i crear-te un menú amb un frankfurt, hot dog o entrepà i un complement.

Disposa de taules a l’exterior.

 

DESCARREGA LA CARTA!


Nivell 1

barba papa

Barba Papa

Gaudeix de les millors crispetes i de les clàssiques pomes ensucrades i núvols de sucre, ubicat a l'Area Panoràmica, davant de la Talaia.


Nivell 6

diavolo patates

Diavolo Patates

Entre el Diavolo i el Bar Piratta, trobaràs la nova food truck, d'especialitat en patates, pelades i tallades a mà. Escull la mida del cucurutxo i tria la salsa i la guarnició, d'entre un munt d'opcions.


Nivell 1

El Club dels Aventurers

El Club dels Aventurers

A la Plaça Tibidabo, davant de l’entrada principal, trobaràs El Club dels Aventurers, que ofereix una oferta variada d'amanides, tapes i entrepans. Disposa de terrassa, menjador interior climatitzat i servei wifi.

 

Descarrega't la carta!


Nivell 6

quiosc

El Quiosc de la Mina

Fora de servei temporalment
 

Al costat de l'atracció Mina d'Or pots comprar entrepans, focaccies, aperitius variats, begudes i gelats.

Disposa de terrassa exterior amb sofàs i taules.


Nivell 1

enrique tomas

Enrique Tomás

El millor pernil de la mà d'Enrique Tomás! Ara podràs degustar el pernil més exquisit, entrepans i tapes mentre gaudeixes de les espectaculars vistes del mirador del Tibidabo. Una combinació immillorable!

Disposa de taules a l'exterior.


Nivell 6

Escribà

Escribà

Al costat de l'Avió, trobaràs un food truck on podràs gaudir de postres molt originals i deliciosos de la Pastisseria Escribà.


Nivell 6

danone

Iogurteria Danone

Endolceix encara més la teva visita al Tibidabo amb la gamma de productes que t'ofereix aquest centre; un espai perfecte per gaudir d'un batut de iogurt, una beguda i dels fabulosos i deliciosos iogurts gelats als quals podràs afegir toppings.


Nivell 6

Krüeger's Hot Dog

Krüeger's Hot Dog

Entre l’Hotel Krüeger i l’atracció Crash Cars, podràs fer una parada i menjar un frankfurt, uns nachos o uns aperitius.


Nivell 4

Taverna del Castell TELEPIZZA

La Taverna del Castell Telepizza

Situada al costat de l'atracció Castell dels Contes, a la Taverna del Castell "Telepizza", trobaràs una gran varietat de pizzes per a tots els gustos. També aptes per a persones vegetarianes i celíaques! Vine i aprofita l'oferta 2x1 en pizzes!

Disposa de taules a l'exterior.

 

DESCARREGA'T LA CARTA!


Nivell 1

la terrassa de l'aeroport

La Terrassa de l'Aeroport

A sota de l'Avió trobaràs La Terrassa de l'Aeroport, on podràs menjar aperitius variats com hummus, focaccies, entrepans, etc.

Oferta apta per a persones celíaques i vegetarianes.

 

DESCARREGA LA CARTA!


Nivell 6

oscar mayer

Oscar Mayer Hot Dog

A l'Aeroport trobaràs la paradeta d'Oscar Mayer, on podràs menjar un hot dog amb les salses i ingredients que més t'agradin, uns Nachos i també podràs comprar refrescos.


Nivell 6

xurreria

Xurreria

Al costat de l'atracció Talaia podràs esmorzar o berenar els clàssics xurros amb xocolata, així com aperitius salats de xurreria.


Nivell 6