Restaurants Tibidabo

Bar de l'Estació

Al cor del Parc, al costat de l’atracció Tibidabo Express trobaràs el Bar Estació, un restaurant amb gran varietat d’ hamburgueses (també opció vegetariana), pollastre a l'ast, amanides, patates fregides, nuggets de pollastre, etc.

Disposa de menjador interior amb aire climatitzat i servei de wifi.


Nivell 1

Bar Piratta

Bar Piratta

Al costat de l’atracció Piratta podràs trobar aquest centre i crear-te un menú amb un frankfurt, hot dog o entrepà i un complement.

Disposa de taules a l’exterior.


Nivell 1

enrique tomas

Enrique Tomás

El millor pernil de la mà d'Enrique Tomás! Ara podràs degustar el pernil més exquisit, entrepans i tapes mentre gaudeixes de les espectaculars vistes del mirador del Tibidabo. Una combinació immillorable!

Disposa de taules a l'exterior.


Nivell 6

danone

Iogurteria Danone

Endolceix encara més la teva visita al Tibidabo amb la gamma de productes que t'ofereix aquest centre; un espai perfecte per gaudir d'un batut de iogurt, un cafè, una beguda i dels fabulosos i deliciosos iogurts gelats als quals podràs afegir toppings.


Nivell 6

la terrassa de l'aeroport

La Terrassa de l'Aeroport

A sota de l'Avió trobaràs La Terrassa de l'Aeroport, on podràs menjar aperitius variats com hummus, focaccies, entrepans, etc.

Oferta apta per a persones celíaques i vegetarianes.

 

DESCARREGA LA CARTA!


Nivell 6

oscar mayer

Oscar Mayer Hot Dog

Davant de la Terrassa de l'Aeroport trobaràs la paradeta d'Oscar Mayer, on podràs menjar un hot dog amb les salses i ingredients que més t'agradin, uns Nachos i també podràs comprar refrescos.


Nivell 6

xurreria

Xurreria

Al costat de l'atracció Talaia podràs esmorzar o berenar els clàssics xurros amb xocolata, així com aperitius salats de xurreria.


Nivell 6