giradabo buit

El Tibidabo romandrà tancat al públic provisionalment

 

Amb motiu de les mesures decretades per la Generalitat de Catalunya el passat divendres, es va procedir a tancar de manera provisional el Parc d’Atraccions Tibidabo, i es va sol·licitar, amb caràcter d’urgència, una autorització expressa d’obertura al PROCICAT, on quedaven reflectides les mesures de prevenció i protecció que s’havien pres.

 

A l’espera de rebre de forma immediata durant els propers dies una resposta sobre l’autorització d’obertura, el Tibidabo romandrà tancat provisionalment.

 

El Parc d’atraccions Tibidabo ha assolit, durant la primera quinzena de juliol, la certificació Global Safe Site Excellence, que assegura la correcta implementació dels procediments de prevenció higiene, seguretat, neteja i desinfecció exigits davant la pandèmia del Coronavirus, i garanteixen la màxima seguretat individual i col·lectiva. A més, ha obtingut també el segell Safe Tourism Certified, un distintiu creat per l'Institut de Qualitat Turística Espanyola, que certifica aquells espais turístics que implanten amb èxit els protocols establerts per l'ICTE en matèria de seguretat, prevenció i higiene.