El 9, 15 i 16 de juny de 2023, el Parc d'atraccions obre de 9 h a 17 h de manera exclusiva per a escoles que vulguin celebrar el final de curs.

 

Tarifes

 

Les escoles, casals d'estiu i esplais poden acollir-se a unes tarifes més avantatjoses. Totes les tarifes inclouen el bitllet de pujada i baixada amb la Cuca de Llum, el nou Funicular del Tibidabo.

 

  •     A partir de 120 cm: 14 €/persona*
  •     Menors de 120 cm: 10,50 €/persona
  •     Menors de 90 cm: gratuït
  •     Monitoratge: una gratuïtat cada 10 persones

 

 *Preu reduït: Per a centres d'educació especial, centres oberts o de caràcter similar el preu és de 7,50 € (infants menors de 18 anys) i 14 € (persones majors de 18 anys). Per a les persones amb diversitat funcional el preu de l'entrada és de 7 €/persona. En ambdós casos, les persones acompanyants entren de manera gratuïta.

 

*A excepció de les reserves fetes a través d’agències de viatges i tour operadors.

 

RESERVA LES TEVES ENTRADES

 

Imprescindible fer reserva prèvia aquí.

 

Per fer la teva reserva, omple aquest formulari amb les teves dades, indicant Reserves i activitats i Escoles / Esplais. A Descripció indica el dia desitjat de la visita, la tipologia Final de curs al Tibidabo i la quantitat de persones que vindreu.

El dia 8 de juny de 2023, el Parc d'atraccions convida a alumnes amb diversitat funcional en la jornada solidària Estiu Sense Barreres. De 9 h a 17 h, convidem de manera gratuïta a entitats i associacions amb persones amb diversitat funcional i les seves persones monitores.

 

Per reservar la vostra plaça, només t'has de posar en contacte amb nosaltres mitjançant el següent formulari, indicant la quantitat de persones que vindríeu.

 

El Parc manté el seu esperit integrador i continua amb el compromís de fer els seus espais i atraccions més accessibles. Per aquest motiu, any rere any les instal·lacions s’adapten perquè cada cop més persones puguin gaudir-ne. Aquest acte forma part dels projectes d’acció social que desenvolupa el Tibidabo per fomentar la inclusió de diferents col·lectius. Estiu Sense Barreres vetlla cada any per la inclusió de les persones amb diversitat funcional, i treballa per fomentar la seva autonomia personal i social.

 

 

COM ARRIBAR

 

Setmanes prèvies a la vostra visita, us enviarem una enquesta per saber com vindreu al Parc. El Tibidabo oferirà el servei de TibiBus des de Plaça Kennedy i la Cuca de Llum, el nou Funicular del Tibidabo (des de Plaça Doctor Andreu). Ambdós transports són inclosos amb la vostra reserva.

 

 

RESERVA LES TEVES ENTRADES

 

Imprescindible fer reserva prèvia aquí.

 

Per fer la teva reserva, omple aquest formulari amb les teves dades, indicant Reserves i activitats i Escoles / Esplais. A Descripció indica el dia desitjat de la visita, la tipologia Estiu Sense Barreres i la quantitat de persones que vindreu.