giradabo blau

#UnJocdeDrets

 

Tot i la situació de crisi actual a causa de la pandèmia de la Covid 19 que ha obligat milions d’infants a estar confinats a casa durant setmanes, jugar continua sent un dret que tenen totes les nenes, nens i adolescents del món, tal i com ho recull la Convenció sobre els Drets de l’Infant en el seu article 31. I ara, més que mai, cal reivindicar-lo. 

 

Així doncs, amb motiu del Dia Internacional del Dret al Joc que es commemora el 28 de maig, UNICEF Comitè Catalunya i el Parc d’atraccions Tibidabo refermen la seva aliança i difonen la importància del joc en la infància. Coneix més sobre aquesta aliança amb UNICEF aquí.

 

La col·laboració entre UNICEF Comitè Catalunya i el Parc d’atraccions Tibidabo preveu l’organització de noves accions participatives com ara la creació de diversos espais de trobada amb les mascotes o la polsera Juga però no et perdis per als infants més petits que visiten el Parc.

 

Totes les iniciatives es duran a terme quan la situació ho permeti i seguint les indicacions de les autoritats sanitàries. 

 

UNICEF segueix treballant per pal·liar els efectes de la Covid19

 

UNICEF està responent a la pandèmia de la COVID-19 a tot el món amb subministrament sanitari com guants, mascaretes, gel desinfectant de mans i kits de protecció per tal de prevenir el contagi i la propagació del virus.
 

Des de l’inici de l’epidèmia, UNICEF ja ha enviat a nivell mundial 13 tones de subministraments sanitaris. A més, ha treballat per garantir que cada infant i cada família rebi la informació més adequada per poder prevenir el contagi d’aquest virus.
 

Si vols col·laborar amb UNICEF per permetre'ls poder seguir lluitant contra el virus, pots fer una DONACIÓ AQUÍ.