Parc d'atraccions Tibidabo Parque de atracciones Tibidabo Tibidabo Amusement Park Nadal Navidad Christmas

Vine a patinar sobre el cel de Barcelona

 

Tens a punt els torrons? I l’arbre? I els tions? I els llums? I la teva playlist amb nadales? 🧐 Esperem que sí, perquè ja és aquí la temporada més màgica! ☃️ I aquest any, donem la benvinguda a Nadal amb una gran novetat.️ Del 26 de novembre al 5 de gener, podràs celebrar Nadal patinant a la nova pista de gel del Tibidabo, amb les millors vistes possibles de la ciutat de Barcelona! ⛸️

 

La nova activitat omplirà el Parc d’encara més il·lusió i màgia, en un escenari de pel·lícula. La pista està fabricada de panells de polietilè, un material que replica la sensació de patinar sobre gel i que fa el projecte completament sostenible. Podràs trobar la nova pista de gel del Tibidabo a la Plaça dels Somnis (nivell 5), sent inclosa a l’entrada del Parc d’atraccions (així com en el passi anual TibiClub). A més, en el cas de voler visitar només l’Àrea Panoràmica, també podràs patinar a la pista adquirint un tiquet per 5 € a les taquilles (en dies que el Parc d’atraccions es troba obert). La duració del passi de patinatge és de 15 minuts.

 

Però tenim més novetats nadalenques! 🌟

 

🐗  A partir del 26 de novembre: A en Ti, la Bi, la Da i en Bo els encanta Nadal (encara que a vegades les Mascotes també es posen una mica nostàlgiques, és normal). Per aquest motiu, han preparat un nou espectacle on el Bo és el protagonista. És clar, en Bo es torna boig amb tot el que hi ha per menjar en aquestes dates tan assenyalades!

 

️ A partir del 3 de desembre: Nadal arriba al Marionetarium, el teatre més màgic de titelles, amb l’espectacle TibiMarionetarium de Nadal. El show, protagonitzat pels personatges més significatius, és una celebració de les festes on la música, els estels i la neu són protagonistes.

 

🎬 A partir del 3 de desembre: El cinema 4D del Tibidabo també dona la benvinguda a Nadal amb l'estrena de la pel·lícula Winter Wonderland. No et perdis l'aventura nadalenca dels protagonistes!

 

🧁 El 10 i el 17 de desembre: Amb la col·laboració de la pastisseria Escribà, hem preparat uns tallers per donar la benvinguda a la temporada de la manera més dolça. Al taller, podràs crear, amb l’ajuda de l’equip Escribà, el teu cupcake i la teva galeta amb temàtica nadalenca. Els tallers seran exclusius pels membres del TibiClub (enviarem un formulari d’inscripcions mitjançant la newsletter).

 

🛎️ A partir del 17 de desembre: El Krampus ens ha confirmat que, durant aquestes festes, s’allotjarà a l’hotel més tenebrós de la ciutat de Barcelona. El famós Krüeger Hotel donarà la benvinguda a Nadal amb una detallada decoració nadalenca i una nova escena, amb el personatge de terror estrella de la temporada.

 

I recorda! Amb la teva entrada de Parc d'atraccions, podràs gaudir de totes les atraccions i espectacles del Tibidabo. A més, inclou un viatge d'anada i tornada amb la Cuca de Llum, el nou Funicular (des de Plaça Doctor Andreu). Tria la teva data (consulta el calendari d’obertura), vine amb les teves ugly sweaters preferides i viu la màgia de Nadal al Tibidabo amb la teva família o amistats! 🎄

 

Reserva la teva entrada!

 

I si vols viure la màgia del Tibidabo de manera il·limitada, uneix-te al TibiClub! 🎫 Amb el passi anual, podràs gaudir de les atraccions i espectacles tantes vegades com vulguis durant 12 mesos. A més, tindràs beneficis i descomptes únics, dins i fora del Tibidabo. Tria la teva modalitat, Familiar (168 €, tota la família, tot un any) o Individual (60 €, tot un any) i passa-t'ho Tibidabo! Coneix més aquí.

 

Dona’t d’alta del passi TibiClub!