Parc d'atraccions Tibidabo Parque de atracciones Tibidabo Tibidabo Amusement Park Descompte Descuento Discount Black Friday TibiClub Barcelona

Uneix-te al TibiClub i estalvia't la quota d'inscripció de 24 €!

 

Pel Black Friday, aprofita una oportunitat única! 🎉 Del 23 al 28 de novembre, dona't d'alta del TibiClub i estalvia't la quota d'inscripció de 24 €!

 

Amb el passi anual del Parc d'atraccions Tibidabo, podràs gaudir de manera il·limitada de totes les atraccions i espectacles durant 12 mesos. A més, podràs gaudir de beneficis únics dins del Parc (15% de descompte) i en altres recintes d'oci (PortAventura World, Illa Fantasia, Zoo Barcelona, Guitart Hotels, Terra Mítica...). Coneix tots els avantatges aquí. Tria la teva modalitat, Familiar (168 € tota la família) o Individual (60 €), i uneix-te al Club! Coneix les diferents modalitats aquí.

 

Codi promocional: TIBLACK22.

 

Uneix-te al TibiClub! 🎫

 

Descompte de 24 € en la quota d'inscripció amb el codi promocional TIBLACK22, aplicable en la modalitat Familiar (PVP 168 €) i Individual (PVP 60 €). Promoció vàlida del 23 al 28 de novembre de 2022, ambdues dates incloses. Promoció vàlida només per a noves altes mitjançant la pàgina web del Tibidabo. A les taquilles del Parc, no es podrà aplicar la promoció.