tibidabo UNICEF

L'any 2012 UNICEF i el Parc d'Atraccions Tibidabo van signar un conveni de col·laboració per treballar conjuntament a favor de la protecció i el desenvolupament de la infància en l'àmbit mundial i els seus drets.

Amb motiu d'aquesta aliança, el Parc d'Atraccions Tibidabo destina el 0,4% dels seus ingressos per entrades i abonaments i difon, a través de la seva base de dades, situacions d'emergència i campanyes anuals de la Fundació UNICEF. Així mateix, el Parc ha habilitat l'espai UNICEF, en el nivell 5, per acollir exposicions de situacions reals de la infància que ajudin a sensibilitzar als visitants.

Per la seva banda, UNICEF destina els fons als seus programes de cooperació, com el Child Friendly Schools for Africa, la campanya internacional que l'agència implementa juntament amb la Fundació Nelson Mandela, amb l'objectiu d'accelerar l'accés a l'educació bàsica qualificada en alguns països africans.

En col·laboració amb UNICEF s'han realitzat diverses activitats, tallers educatius, xerrades o esdeveniments, com l'acte commemoratiu en motiu del 25è aniversari de la Convenció sobre els Drets del Nen, que es va celebrar al novembre de 2014. A més, UNICEF ha estat present en diverses edicions de la festa de la Cançó de Pau.