Reserva anticipada per control d’aforament

Una de les mesures que s’ha pres per tal de garantir la seguretat dels visitants i de totes les persones treballadores del Parc, és controlar l’aforament general del Parc. Per poder fer-ne una gestió efectiva, així com per gaudir d’una millor experiència al Tibidabo, és recomanable fer la compra anticipada per venir a passar el dia.

El procediment per fer la reserva d’entrades és el següent:
 

 1. Accedeix a la compra online.
   
 2. Selecciona quina tipologia d'entrada vols.
   
 3. Selecciona el número de persones que vindreu.
   
 4. Escull el dia de la visita.
   
 5. Veuràs una pantalla amb el resum de la compra, on hauràs d’omplir les dades personals requerides i les dades de la targeta amb la que faràs la compra.
   
 6. S’obrirà la passarel·la de pagament per confirmar les dades de la targeta.
   
 7. Un cop fet el pagament, et sortirà una pantalla de confirmació.
   
 8. T’arribarà un correu electrònic amb el comprovant de compra que hauràs de mostrar a les taquilles del Parc el dia seleccionat.

 

La reserva s’ha de fer amb una antelació mínima de 24 hores i només seran vàlides pel dia seleccionat al calendari. Si vas amb persones menors de 90 cm, tot i que tinguin l’entrada gratuïta, és molt important que les afegeixis al procés de compra, ja que també comptabilitzen com a visitant.

Preguntes freqüents

Sí. Només has de seleccionar el número de persones corresponents a cada tipus d’entrada que vulguis.

Per poder canviar la data de compra, posa’t en contacte amb nosaltres a través d’aquest formulari de contacte. Hauràs d’indicar en el missatge el número de reserva. És possible que a la nova data que ens indiquis no hi hagi disponibilitat.

En aquest cas, la compra l’hauria de fer la persona sòcia, seguint aquests passos.

Sí. En aquests casos, el dia de la visita hauràs de portar el comprovant de compra i la documentació corresponent que acrediti que estàs en aquesta situació.

No. En cas de disposar d’algun tipus de val de descompte, has de fer la compra directament a les taquilles del Parc.

 

No. Si vas comprar les entrades abans o durant l’estat d’alarma i no les vas poder gaudir, contacta amb nosaltres a través d’aquest formulari de contacte i t’explicarem les diferents opcions disponibles.