Parc d'atraccions Tibidabo Parque de atracciones Tibidabo Tibidabo Amusement Park Barcelona Caiguda Lliure Caída libre Drop tower 2024 Nova atracció Nueva atracción

Caiguda lliure 2024

 

Al Parc d'atraccions Tibidabo tenim grans i fantàstiques notícies! Ja és oficial! 🎉 Una nova atracció s'incorporarà a l'oferta del Parc l'any 2024! La nova atracció es tracta d'una caiguda lliure de 50 metres que s'ubicarà al nivell 1, al costat dels Globus.

 

Les i els visitants més atrevits, podran viure una nova experiència al Parc d'atraccions desafiant la gravetat amb la nova atracció. La nova caiguda lliure et farà pujar 50 metres (sumant els 500 metres d'altura d'on es troba el Parc 😉) permetent-te observar les vistes al Tibidabo i de la ciutat de Barcelona. Un cop al cim, podràs viure una sensació espectacular i d'adrenalina caient fins a tornar a l'estació de l'atracció. Aquesta, tindrà una capacitat per a 24 persones i podrà fer girs de 360° durant el recorregut de pujada i un cop a dalt, per així poder veure bé totes les vistes que oferirà l'atracció.

 

A més, gràcies al disseny dels arnesos de seguretat i els seients, n'hi haurà prou amb 125 centímetres d'alçada per poder accedir a la caiguda lliure. El límit màxim per poder accedir-hi serà de 195 centímetres. Una de les característiques principals de l'atracció serà el sistema de frenada. Un sistema de frenada magnètica d'última generació. El disseny, la fabricació, la instal·lació i la posada en marxa de l'atracció es faran sota la certificació EN13814:2019. La potència elèctrica necessària serà de prop de 300 kW, de les més baixes a instal·lacions similars. També, l'atracció comptarà amb la frenada magnètica per aturar-se. És a dir, no funcionarà amb un electroimant, al qual se li dona i se li treu l'electricitat. Que no hi hagi cable, subratlla, intensifica la caiguda lliure.

 

Així, comencem a treballar en la instal·lació i tematització de la nova estrella del Parc d'atraccions Tibidabo. Tenim moltes ganes que la nova caiguda lliure arribi al Parc i ens faci viure a totes i a tots una nova sensació d'adrenalina, emoció i, sobretot, molta màgia! ✨