Jornades per a casals d'estiu i esplais

1/ FI DE CURS AL TIBIDABO: El divendres 10 i dijous 16 de juny de 2022, el Tibidabo obre les portes exclusivament per a grups escolars que vulguin celebrar el final de curs al Parc.

2/ TIBIDABO DAY TRIPDel 22 de juny a l'11 de setembre de 2022 (quan el Parc està obert, consulta l'horari aquí), gaudeix d'una magnífica jornada d'estiu al Tibidabo.

 

Tarifes especials d'aquestes dues activitats:

Les escoles, casals d'estiu i esplais poden acollir-se a unes tarifes més avantatjoses amb reserva prèvia. Totes les tarifes inclouen el bitllet de pujada i baixada amb la Cuca de Llum, el nou Funicular del Tibidabo:

  •     A partir de 120 cm: 14 €/persona*
  •     Persones menors de 120 cm: 10,50 €/persona
  •     Persones menors de 90 cm: gratuït
  •     Monitoratge: una gratuïtat cada 10 infants*

 

 *Preu reduït: Per a centres d'educació especial, centres oberts o de caràcter similar el preu és de 7,50 € (infants menors de 18 anys) i 14 € (persones majors de 18 anys). Per a les persones amb diversitat funcional el preu de l'entrada és de 7 €/persona. En ambdós casos, les persones acompanyants entren de manera gratuïta. 

*A excepció de les reserves fetes a través d’agències de viatges i tour operadors.

 

Per fer la teva reserva, omple aquest formulari amb les teves dades indicant Reserves i activitats i Escoles / Esplais. A Descripció indica el dia desitjat de la visita i la quantitat de persones que vindreu.