Esdeveniments

Vols celebrar un esdeveniment corporatiu? El Tibidabo és l'escenari perfecte! Un espai emblemàtic de Barcelona, un parc d'atraccions centenari, renovat i modern que t'ofereix atraccions en exclusiva, espais únics, espectacles, vistes inmillorables, i molta màgia.

 

 

Consulta les mesures de seguretat preses en relació a la COVID19 aquí. 

Espais del Parc

La Plaça dels Somnis és el punt de trobada de tots els esdeveniments de gran format del Parc. Disposa d’un majestuós mirador que permet contemplar les magnífiques vistes que ofereix el cim del Tibidabo.

En aquesta plaça es poden realitzar tot tipus d’esdeveniments, com presentacions, sopars d’empresa, activitats dinàmiques, espectacles i concerts.

La Plaça del Jardí, que es troba a l'entrada principal de l'Àrea Panoràmica del Tibidabo, es tracta d'un espai polivalent obert i accessible per a tothom, on es poden celebrar activitats de tot tipus. Disposa d'una gran graderia i un jardí vertical que integra la plaça a l'entorn natural de la Serra de Collserola.

La Sala Lego és un espai polivalent i una sala diàfana amb vistes al mar i a la ciutat de Barcelona. És una sala remodelada, amb obra vista i arcs que divideixen l’espai en dos ambients. Disposa de serveis higiènics, té accés directe a la Plaça Somnis i al seu costat hi ha una zona de cafeteria.

 

Un espai ideal per acollir diferents activitats, com reunions d’empresa, activitats en equip i festes.

El Mirador del Tibidabo és el gran balcó de Barcelona i un espai amb identitat pròpia des d’on es poden gaudir de les vistes més impressionants de la ciutat.

Combina l’encant de les atraccions emblemàtiques com la roda panoràmica o el clàssic carrusel i dos punts de restauració amb terrassa.

El Club dels Aventurers és un restaurant situat a la Plaça del Tibidabo, que disposa d’una terrassa exterior i una sala interior amb uns finestrals amb vistes al Parc de Collserola i la Torre de Comunicacions, serveis higiènics i cuina.

És un espai ideal per celebrar tant àpats d’empresa com celebracions particulars.

Viu una experiència única afegint atraccions en exclusiva al teu esdeveniment o d'altres serveis complementaris, com animació en exclusiva o punts de restauració.

 

Per a més informació, pots contactar a través d'aquest formulari.

Actes que hem acollit