Barcelona Capital Mundial de l'Alimentació Sostenible Tibidabo

Barcelona ha estat nomenada com a Capital Mundial de l'Alimentació Sostenible 2021!

 

La ciutat de Barcelona està compromesa amb la promoció de l’alimentació sostenible i impulsa iniciatives que es basen en tres criteris clau: promoure dietes saludables i accessibles per al conjunt de la ciutadania, considerar l’alimentació sostenible com una oportunitat de reactivació econòmica i combatre la crisi climàtica. D'aquesta manera, el Tibidabo, més sostenible que mai, s'ha adherit al projecte al llarg de la temporada, oferint activitats relacionades dins l'eix estratègic educatiu. 

 

Al mes de juny, es va iniciar el projecte Menú de les estacions, que oferia una proposta d’ingredients i plats per a cada una de les quatre estacions de l’any. Durant el mes de setembre, hem pogut gaudir totes i tots de l'espectacle Els petits canvis són poderososde la mà d'en Pep Callau i els Pepsicolen, que tenia com a objectiu sensibilitzar i educar al voltant de la sostenibilitat. I ara, al mes de novembre, donarem la benvinguda als nous tallers educatius amb la Fundació Alícia, aprofitant que serà el mes dels hàbits saludables.

 

Coneix més sobre el projecte a la pàgina web de Barcelona Capital Mundial de l'Alimentació Sostenible 2021 de l'Ajuntament de Barcelona.