tibidabo UNICEF

Les Mascotes del Tibidabo, difusores dels drets dels infants en la campanya d’aquesta temporada #UnJocdeDrets

Jugar és un dret que tenen tots els nens, nenes i adolescents del món, tal i com ho recull la Convenció sobre els Drets de l’Infant. Aquesta temporada les Mascotes del Tibidabo donaran a conèixer els drets dels infants a través de noves accions com ara una activitat participativa durant la Cavalcada de les Mascotes, la tradicional festa de la Cançó de Pau amb la qual el Parc acomiada l’any o la Polsera Juga però no et perdis!, per als visitants més petits. 

Vuit anys treballant junts a favor de la protecció i el desenvolupament de la infància

L'any 2012 UNICEF i el Parc d'Atraccions Tibidabo van signar un conveni de col·laboració per treballar conjuntament a favor de la protecció i el desenvolupament de la infància en l'àmbit mundial i els seus drets.

Amb motiu d'aquesta aliança, el Parc d'Atraccions Tibidabo destina el 0,4% dels seus ingressos per entrades i abonaments i difon, a través de la seva base de dades, situacions d'emergència i campanyes anuals de la Fundació UNICEF. Així mateix, el Parc ha habilitat l'espai UNICEF, en el nivell 5, per acollir exposicions de situacions reals de la infància que ajudin a sensibilitzar als visitants.

Per la seva banda, UNICEF destina els fons als seus programes de cooperació, com el Child Friendly Schools for Africa, la campanya internacional que l'agència implementa juntament amb la Fundació Nelson Mandela, amb l'objectiu d'accelerar l'accés a l'educació bàsica qualificada en alguns països africans.