13/07/2019 11:00 Nivell 6
Cultural
Solidari
Festes
FRMB

Horari: d’11h a 20h

Ubicació: Plaça del Jardí, nivell 6

 

El proper dissabte 13 de juliol, celebrem la 4a edició de la festa solidària de la Fundació Ramon Martí i Bonet, entitat que treballa per garantir el dret a la salut visual d’infants i adults que es troben en una situació de vulnerabilitat o exclusió social.

L’objectiu de la festa és recaptar fons pel projecte “Visió per a tothom a Catalunya” i així donar a conèixer la tasca que realitza aquesta Fundació.

A partir de les 12.30h es farà l’activitat per a infants “Descobrir olors a cegues” a la Plaça del Jardí, on hauran de diferenciar olors salades, dolces, flors aromàtiques i olors quotidians amb els ulls tapats. Aquest taller té l’objectiu de fer empatitzar i socialitzar els infants amb d’altres que tenen alguna discapacitat visual.

Les entrades d’aquest dia tindran un preu solidari, que inclou una donació de 5€ que anirà destinada a la fundació. Gràcies a aquesta aportació, tothom que compri l’entrada al Parc es podrà endur un petit obsequi que podran recollir als dos punts informatius de la Fundació Ramon Martí Bonet, a la Plaça del Jardí i al costat de les taquilles situades davant de l’aparcament del cim.