Jornades per a casals d'estiu i esplais

Fins a l'11 de setembre del 2020 anima't a gaudir d'una magnífica jornada estiu al Tibidabo! 

Els casals d'estiu i els esplais poden acollir-se a unes tarifes més avantatjoses amb reserva prèvia:

  •     A partir de 120 cm: 12,70€/persona*
  •     Persones menors de 120 cm: 8€/persona
  •     Persones menors de 90 cm: gratuït
  •     Monitoratge: una gratuïtat cada 10 infants*

 

*Preu reduït: Per a centres d'educació especial, centres oberts o de caire similar el preu és de 5,60 € (infants menors de 18 anys) i 11,20 € (persones majors de 18 anys). Per a les persones amb diversitat funcional el preu de l'entrada és de 5,60 €/persona. En ambdós casos, les persones acompanyants entren de manera gratuïta. 

* A excepció de les reserves fetes a través d’agències de viatges i tour operadors.

 

Per fer la teva reserva, omple aquest formulari amb les teves dades i indicar en l’apartat Tema “Reserves i activitats” “Escoles / Esplais”. A Descripció indica el dia desitjat de la visita i la quantitat de persones que vindreu. 

 

Per garantir la seguretat de tothom, s’ha creat un paquet de mesures que s’aplica a tot el recinte. Una d’elles és limitar i reduir l’aforament del Parc. Per això, us recomanem fer la reserva quant abans millor per garantir que hi hagi disponibilitat.

Preguntes freqüents

Sí, sempre que hi hagi disponibilitat. Per canviar la data de reserva has de contactar amb nosaltres a través d’aquest formulari. Hauràs d’indicar el número de reserva dins del missatge.

Sí. Per cancel·lar la reserva has de contactar amb nosaltres a través d’aquest formulari. Hauràs d’indicar el número de reserva dins del missatge.