Jornades per a casals d'estiu i esplais

1/ FI DE CURS AL TIBIDABO: El divendres 11 i dijous 17 de juny, el Tibidabo obres les portes per a grups escolars que vulguin celebrar el final de curs al Parc.

2/ TIBIDABO DAY TRIPDel 5 de juny al 12 de setembre, gaudeix d'una magnífica jornada d'estiu al Tibidabo.

 

Tarifes especials d'aquestes activitats:

Les escoles, casals d'estiu i esplais poden acollir-se a unes tarifes més avantatjoses amb reserva prèvia. Totes les tarifes inclouen el bitllet de pujada i baixada amb la Cuca de Llum, el nou Funicular del Tibidabo (inauguració juny 2021):

  •     A partir de 120 cm: 14€/persona*
  •     Persones menors de 120 cm: 10,50€/persona
  •     Persones menors de 90 cm: gratuït
  •     Monitoratge: una gratuïtat cada 10 infants*

 *Preu reduït: Per a centres d'educació especial, centres oberts o de caire similar el preu és de 7,50€ (infants menors de 18 anys) i 14€ (persones majors de 18 anys). Per a les persones amb diversitat funcional el preu de l'entrada és de 7 €/persona. En ambdós casos, les persones acompanyants entren de manera gratuïta. 

* A excepció de les reserves fetes a través d’agències de viatges i tour operadors.

 

Per fer la teva reserva, omple aquest formulari amb les teves dades i indicar en l’apartat Tema “Reserves i activitats” “Escoles / Esplais”. A Descripció indica el dia desitjat de la visita i la quantitat de persones que vindreu. 

 

Per garantir la seguretat de tothom, s’ha creat un paquet de mesures que s’aplica a tot el recinte. Una d’elles és limitar i reduir l’aforament del Parc. Per això, us recomanem fer la reserva quant abans millor per garantir que hi hagi disponibilitat.