Esdeveniments

Vols celebrar un esdeveniment corporatiu? El Tibidabo és l'escenari perfecte! Un espai emblemàtic de Barcelona, un parc d'atraccions centenari, renovat i modern que t'ofereix atraccions en exclusiva, espais únics, espectacles, vistes inmillorables, i molta màgia.

 

Espais del Parc

La Plaça dels Somnis és el punt de trobada de tots els esdeveniments de gran format del Parc. Disposa d’un majestuós mirador, que permet contemplar les magnífiques vistes que ofereix el cim del Tibidabo. Qualsevol esdeveniment que es desenvolupi en aquesta plaça restarà a la memòria de tots els seus assistents.

En aquesta plaça es poden realitzar tot tipus d’esdeveniments com presentacions, sopars d’empresa, activitats dinàmiques, espectacles i concerts, ja que es tracta d'un espai versàtil i de gran capacitat.

El mirador del Tibidabo és un magnífic balcó de la ciutat de Barcelona, on es poden gaudir de les vistes més espectaculars des del cim.

Un esdeveniment en aquest emplaçament garanteix la fascinació dels assistents, amb la combinació de l’encant de les atraccions emblemàtiques com la Roda Panoràmica o el clàssic Carrousel, i les magnífiques vistes de la ciutat.

La sala Creatibi, un espai polivalent on habitualment es fan tallers de LEGO® Education, és una sala diàfana, amb vistes al mar i a la ciutat de Barcelona, i ben comunicada amb altres serveis i sales del Parc. És un espai remodelat, amb obra vista i arcs que divideixen la sala en dos ambients. Un espai màgic per acollir diferents activitats com reunions d’empresa amb un toc informal, activitats en equip i festes. Possibilitat d’oferir activitats de Team Building per a grups impartides per professionals certificats per LEGO® Education.

El Club dels Aventurers del Tibidabo és el restaurant situat a l’entrada principal amb uns finestrals que ofereixen unes vistes espectaculars de la serra de Collserola, amb la Torre de Collserola com a protagonista. El Club dels Aventurers és un espai ideal per celebrar tant àpats d’empresa com celebracions particulars.

La Sala Collserola és una localització ideal per realitzar-hi actes d’empresa. Ubicada a l’edifici d’oficines del parc, és un sala amb la combinació perfecta per a una reunió de treball, amb equipament de so i audiovisual integrat i amb l’encís del parc d’atraccions.

Té uns grans finestrals amb vistes a les atraccions més emblemàtiques com la Talaia, el Carrousel i la Roda Panoràmica.

El Parc Tibidabo disposa d'altres espais on es poden celebrar esdeveniments, com atraccions (Crash Cars, Edifici Cel, Dididado, Sala Tibifestes, Museu d'Autòmats...). Per a més informació, podeu contactar a través d'aquest formulari.

Actes que hem acollit