Activitats especials i col·laboracions

 

Activitat Didàctica
El Parc d’Atraccions Tibidabo va posar en marxa l’any 2009 una activitat per a nens amb un objectiu principal: utilitzar les instal·lacions del Parc d'Atraccions Tibidabo amb una finalitat educadora pels més petits, objectiu fonamental del Parc d’Atraccions Tibidabo, a un preu assequible, 5.60 €/alumne.

El Parc d'Atraccions Tibidabo disposa d'instal·lacions que permeten enfocar l'ensenyament des d'una nova dimensió: l'experimentació i la presa de dades a les atraccions. Per tant, es tracta d'una proposta innovadora que, des del punt de vista de l'educació, ofereix una nova possibilitat d'aprenentatge basada en la diversió i, des del punt de vista del Parc d'Atraccions Tibidabo, ofereix un valor social i educatiu a aquest espai. Mitjançant l'experimentació amb les atraccions Avió o Talaia entre d'altres, es prendran dades reals sobre l'energia cinètica i potencial, l'acceleració, el càlcul d'alguns mecanismes i altres principis tecnològics.

Les activitats de Ciència i Tecnologia a l'entorn del Tibidabo es divideixen
en tres nivells d'ensenyament, adequant-se així a les necessitats del grup:

  • Primer nivell: 2n Cicle de Primària.
  • Segon nivell: ESO.
  • Tercer nivell: Batxillerat.

Tots els nens van en grup amb el seu/va professor/a o mestre/a i
acompanyats pels professors-guies del Parc. Faran un recorregut prèviament establert, tot posant
en marxa les atraccions i pujant-hi. Es prendran dades i s'obtindran conclusions que s'apuntaran al dossier de seguiment, lliurat pel Parc.

L’any 2013 un total de 2.997 persones van gaudir d’aquest benefici.

Col·laboracions i donatius
Any rere any es realitzen diferents col·laboracions amb escoles, esplais, fundacions, associacions de pares, tallers, perquè puguin gaudir del Parc d'Atraccions Tibidabo o obtenir un premi per concursos, activitats per a nens, etc.

 
 
 
Tibidabo
Tibidabo
Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de
Creative Commons si no s'indica el contrari