Preguntes més freqüents

L'entrada permet pujar a totes les atraccions?

Totes les entrades a excepció de la modalitat d'entrades del Camí del Cel, el tiquet atracció i les entrades de visita permeten accedir a totes les atraccions i espectacles que ofereix el parc sempre que l'alçada de la persona ho permeti.

Què és el Camí del Cel del Tibidabo?

El Camí del Cel del Tibidabo és un passeig de lliure accés on es pot gaudir previ pagament, individual o integrat, de les atraccions més emblemàtiques. Per a més informació, pots consultar el següent enllaç: Més informació aquí

Per què les atraccions estan limitades per alçada?

Les atraccions no estan limitades per edat sinó per alçada per motius de seguretat.

Quines modalitats d'entrada hi ha?

Les modalitats d'entrada bàsiques són:

Entrada per a accedir a totes les atraccions i espectacles; una modalitat per als majors de 120 cm i l'altra per als menors d'entre 90 cm i 120 cm.

Entrada Camí del Cel del Tibidabo; una modalitat pels majors de 120 cm i l'altra per als menors d'entre 90 cm i 120 cm.

On es presenta l'acreditació per beneficiar-se d'una tarifa de col·lectiu?

Per poder gaudir del descompte de grup, en primer lloc s'ha d'haver fet una reserva prèvia a través del correu electrònic comercial@tibidabo.cat o bé del número de fax, 93 417 96 65 i haver rebut un full de reserva del departament de comercial.

Hi ha tarifa especial per a persones amb discapacitat?

Sí. Per acollir-se a aquesta modalitat d'entrada és imprescindible presentar el certificat de discapacitat emès per la Generalitat de Catalunya juntament amb el DNI al moment de comprar l'entrada.

Què és el Tibiclub?

El Tibiclub és un passi d'un any de durada, en format familiar o individual, que permet accedir tots els dies que el parc està obert, a totes les atraccions que la vostra alçada us permeti sense limitació d'ús.

Què és el Tibifestes?

El Tibifestes és un centre de restauració ambientat i decorat per celebrar festes d'aniversari que també disposa d'una antesala per poder prendre un refresc o un cafè o menjar un entrepà. Les festes d'aniversari s'han de reservar prèviament a través del correu electrònic comercial@tibidabo.cat o bé del número de fax, 93 417 96 65. Per a més informació sobre les festes d'aniversari, pots consultar el següent enllaç: Més informació aquí

Es pot accedir al parc amb menjar i begudes?

Sí, sempre que es respecti la higiene i la seguretat de la resta d'usuaris del parc i s'utilitzi la zona de pícnic. La zona de pícnic es troba ubicada al Camí del Cel, al costat de l'atracció Edifici Cel.

Com puc accedir al parc?

A l'apartat Info Parc > Com arribar-hi trobaràs tota la informació sobre quina és la manera més còmoda per accedir al Parc.

Poden entrar gossos al parc?

No, a excepció dels gossos pigall per a persones amb discapacitat visual.

Com puc conèixer les ofertes i les promocions del Parc d'Atraccions?

A través de les pàgines oficials de Facebook i Twitter, www.facebook.com/ParcTibidabo o ParcTibidabo (Twitter), podràs ser el primer en conèixer les ofertes i les promocions per visitar el Parc d'Atraccions. Fes-te fan o segueix-nos!

Puc comprar la meva entrada anticipadament?

Sí. A través del sistema de venta d'entrades online podràs comprar la teva entrada o reservar una plaça a l'aparcament del cim.

 
 
 
Tibidabo
Tibidabo
Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de
Creative Commons si no s'indica el contrari