Torre de Collserola

Torre de Collserola

La Torre de Telecomunicacions de Collserola és una obra d'enginyeria sense precedents al nostre país. A més de ser el nucli de comunicacions de Catalunya, és també una gran obra arquitectònica que va ser construïda amb motiu dels Jocs Olímpics de Barcelona l'any 1992 per l'arquitecte Sir Norman Foster i va ser realitzada en només dos anys.

Amb els seus 288 m, la Torre de Telecomunicacions de Collserola és l'edifici més alt de la ciutat de Barcelona i es troba ubicada a 560 m sobre el nivell del mar. Des del seu mirador, a la desena planta i amb una panoràmica de 360 graus, es poden contemplar unes espectaculars vistes de la ciutat de Barcelona. Per accedir al mirador, els visitants utilitzen un ascensor vidrat que els permet gaudir d'una espectacular panoràmica durant el trajecte.

Horaris i telèfon d'informació 

La Torre de Collserola inicia la seva temporada el proper dia 5 de març. Podeu consultar l'horari i les tarifes de la Torre fent clic aquí.

Per a informació de preus, horaris i visites fora de l'horari d'obertura heu de contactar amb el departament Comercial al telèfon 93 211 79 42, al fax al 93 417 96 65 o bé al correu electrònic a comercial@tibidabo.cat.

 
 
 
Tibidabo
Tibidabo
Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de
Creative Commons si no s'indica el contrari