Els nostres centres de restauració

Gaudiu dels nostres centres de restauració!

Al Tibidabo disposem de diversos centres de restauració, amb una gran varietat d’oferta gastronòmica per a tots els gustos. Veniu els dies en què tot el parc d'atraccions està obert i conegueu els centres i tasteu els nostres productes:

L’AEROPORT i la seva terrassa

Menja sa, menja divertit! és el lema de L’Aeroport. Aquí trobareu una oferta saludable i equilibrada elaborada amb la col·laboració de la reconeguda Fundació Alícia. En aquest centre podreu tastar amanides variades, verdures escalivades, gaspatxo, pasta, llegums, patates al caliu o fregides, peix al forn, sípia amb mandonguilles, pollastre al forn, etc. A la Terrassa de L'Aeroport també trobareu aperitius variats com hummus o crema freda de meló amb encenalls de pernil, focaccies, entrepans... 

Disposa de taules a l’exterior. Oferta apta per a persones celíaques.

HORARI: de 13 h a 16 h

Els dies que el Parc tanca a les 22 h, l'horari de L'Aeroport és de 13 h a 17 h. L'horari de La Terrassa de L'Aeroport és de 11 h fins al tancament del Parc.

Els dies que el Parc tanca a les 23 h, l'horari de L'Aeroport és de 13 h a 17 h. L'horari de La Terrassa de L'Aeroport és de 11 h fins al tancament del Parc.

NIVELL 6

LA TAVERNA DEL CASTELL - TELEPIZZA

Situada al costat de l'atracció Castell Misteriós, a la Taverna del Castell, centre "Telepizza", trobareu una gran varietat de pastes i pizzes per a tots els gustos. També aptes per a persones vegetarianes i celíaques! Veniu i aprofiteu l'oferta 2x1 en pizzes!

Disposa de taules a l'exterior.

Horari: de 13 h fins a l'hora de tancament del Parc.

NIVELL 1

BAR PIRATTA

Al costat de l’atracció vaixell Piratta podreu trobar una gran varietat de frankfurts i entrepans!

Disposa de taules a l’exterior.

HORARI: de 12 h fins a l'hora de tancament del Parc. 

NIVELL 1

BAR ESTACIÓ

Al cor del Parc, al costat de l’atracció Tibidabo Express trobareu el Bar Estació, un centre amb gran varietat d’ hamburgueses, amanides, patates fregides, nuggets de pollastre, hamburgueses vegetarianes, etc.

Disposa de menjador interior amb aire climatitzat.

HORARI: de 13 h fins a l'hora de tancament del Parc. 

NIVELL 1

EL CLUB DELS AVENTURERS

A la Plaça Tibidabo, davant de l’entrada principal, trobareu El Club dels Aventurers amb una oferta totalment renovada que posa a la vostra disposició amanides, tapes i entrepans. 

HORARI: de 10 h fins a l'hora el tancament del Parc.

A més, al Parc també trobareu...
No us resistiu i veniu a tastar els nostres productes!

Cafeteria Somnis: Smoothies de fruita natural i selecció de tes exclusius, juntament amb entrepans i pastes acabades de fornejar, al nivell 5 al costat del Marionetarium.

Centre Enrique Tomás: entrepans de pernil ibèric, formatge, embotit ibèric, olives, paperines de fuet o daus de pernil. Veniu a tastar l’oferta i gaudiu d’unes vistes espectaculars de la ciutat de Barcelona des del mirador del nivell 6 del Parc!

Xurreria: tasteu els xurros de tota la vida! També els podreu acompanyar d’una xocolata calenta o, si ho preferiu, podreu tastar les clàssiques patates fregides de la Xurreria. Al nivell 6 del Parc, al costat de la Talaia.

Barba Papa: crispetes, cotó de sucre, pomes caramel·litzades, aperitius variats, etc. al nivell 6 del Parc, al costat de l’atracció Avió. 

Ben & Jerry’s: gelats boníssims i amb varietat de sabors, per a tots els gustos! Amb terrina o cucurutxo. Al nivell 6 del Parc, davant de l’Avió.

Tibiñam: entrepans variats, aperitius i begudes. Davant de les atraccions infantils del Camí del Cel, nivell 6 del Parc.

Tibifestes: entrepans, cafès i begudes (espai per celebrar aniversaris infantils – fins a 12 anys –mitjançant reserva prèvia al correu electrònic comercial@tibidabo.cat)

Tibidolç: pels més llaminers! Veniu a endolcir-vos entre atracció i atracció. Hi trobareu gran varietat de llaminadures. També hi trobareu llaminadures aptes per a persones celíaques. Al nivell 4 del Parc, al costat de l’espectacle Hotel Krüeger.

Tibocata: entrepans variats, aperitius i begudes. Entre l’Hotel Krüeger i l’atracció Crash Cars, al nivell 4 del Parc.

Tibifresh: gelats variats, al nivell 1 del Parc, entre les atraccions  Diàvolo i Piratta.

El Quiosc Mina: entrepans, aperitius variats, begudes i gelats. Al costat de l’atracció Mina d’Or, al nivell  1 del Parc. 

La Caseta dels Vikings: entrepans, aperitius variats i begudes. Davant de l’atracció Viking, al nivell 1 del Parc. 

A més, depenent de l’època de l’any podreu trobar més carrets repartits pel recinte amb oferta variada.

 
 
 
Tibidabo
Tibidabo
Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de
Creative Commons si no s'indica el contrari