Consells útils

Des del Parc d'Atraccions Tibidabo et recomanem...

Comprovar l'alçada abans d'accedir a l'atracció per evitar temps d'espera innecessaris.

Pujar en transport públic, la ruta més còmoda d'accedir al Parc.

Estacionar el teu vehicle a l'aparcament Tibidabo-Vall d'Hebron per només 4.20€/dia i accedir al Parc d'Atraccions amb el bus llançadora.

Respectar els espais de pícnic per motius de seguretat i higiene.

Comprovar la validesa i les condicions promocionals de les promocions que es tinguin abans d'accedir al Parc d'Atraccions a través de la pàgina web, del correu electrònic comercial@tibidabo.cat o bé del número d'atenció telefònica 93 211 79 42.

Fer-se fan de la pàgina oficial de Facebook, www.facebook.com/ParcTibidabo, o bé seguir-nos a Twitter, ParcTibidabo, per ser els primers en conèixer les novetats, els concursos i/o les promocions puntuals.

Reservar una plaça a l'aparcament del cim a través de la nostra pàgina web per tal d'assegurar-vos una plaça.

Tenir en compte les normes d'ús i de seguretat de l'atracció abans d'accedir-hi. Aquesta informació la pots obtenir en els tòtems informatius ubicats a l'accés de la mateixa o bé al plànol del Parc.

Gaudir de les vistes de la ciutat de Barcelona als diferents miradors que podeu trobar al llarg de la ruta del Camí del Cel.

Visitar les atraccions top 5 (les atraccions imprescindibles): Muntanya Russa, Miramiralls, Hotel Krüeger, Museu d'Autòmats i Dididado.

 
 
 
Tibidabo
Tibidabo
Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de
Creative Commons si no s'indica el contrari