Puja en Transport Públic

Escull la ruta per accedir al Tibidabo en transport públic

 

Puja al Parc en transport públic!

La ruta més fàcil i ecològica d'arribar al Parc.

 

El Parc d'atraccions Tibidabo es troba situat a:

Plaça Tibidabo, 3-4

08035 Barcelona

GPS: 41°25′18″N 2°07′12″E. Vegeu el mapa aquí

1. Ruta aparcament Tibidabo-Vall d'Hebron

Aparcament + Bus llançadora (T2B) cada 30 minuts. A partir de les 11 h i fins 30 min després del tancament tots els dies que el Parc d'Atraccions està obert. També es pot accedir a l'aparcament amb:

 

  • Metro (L3 o L5, parada Vall d'Hebron)
  • Autobús H4 (parada Pg. Vall d'Hebron - Basses d'Horta en direcció Arbeca-Lima o bé parada Pg. Vall d'Hebron - Av. Jordà en direcció Av. de l'Exèrcit-Trias i Giró)

La tarifa de l'aparcament és de 4,20€/dia i socis Tibiclub gratis.

Bus llançadora gratis mostrant la polsera al conductor adquirida prèviament a les taquilles ubicades a l'aparcament. Aquest servei és exclusiu pels visitants que compren l'Entrada al Parc.

2. Ruta directe bus des de Barcelona

Bus T2A des de Plaça Catalunya (parada ubicada a la cantonada de Pl. Catalunya amb Rbla. Catalunya, davant de la botiga Desigual). Funciona a partir de les 10.15 h tots els dies que el Parc d'Atraccions està obert. Freqüència de pas aproximada: cada 20 minuts.

  • Bitllet senzill: 3€
  • Socis Tibiclub: gratuït

3. Ruta Funicular del Tibidabo - turístic

FGC (línia L7) fins a la parada Av. Tibidabo + Tramvia Blau o Bus 196 + Funicular del Tibidabo. El Funicular funciona els caps de setmana de febrer i cada dia a partir de març fins el desembre, excepte el 25 i 26 de desembre, des de 15 min abans de l'obertura del Camí del Cel i fins 15 min després del tancament del Camí del Cel i/o Parc d'Atraccions.

També es pot accedir fins a la Pl. John F. Kennedy (parada Tramvia Blau o Bus 196) amb l'autobús V13. 

  • Bitllet senzill Tramvia Blau: 5,50€
  • Bitllet bus 196: sistema tarifari integrat ATM
  • Bitllet Funicular (comprant l'Entrada al Parc): 4,10€ / Bitllet Funicular (sense comprar l'Entrada al Parc): 7,70€ / Bitllet Funicular (socis Tibiclub): gratuït

Horari Funicular

4. Ruta per Vallvidrera

FGC (línia S1 o S2) fins a la parada "Peu del Funicular" + Funicular de Vallvidrera fins a la parada "Vallvidrera Superior" + Bus de barri 111 (de baixa capacitat i amb un interval de pas de 30 minuts). Combinació completament integrada en el sistema tarifari ATM. Els transports inclosos en el sistema tarifari integrat de l'ATM no es descomptaran del preu de l'entrada.

 
 
 
Tibidabo
Tibidabo
Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de
Creative Commons si no s'indica el contrari