Aparcament

Aparcament del cim del Tibidabo

 

El Parc d’atraccions Tibidabo es troba situat a:

Plaça Tibidabo, 3-4

08035 – Barcelona

GPS: 41°25′18″N 2°07′12″E. Vegeu mapa aquí

 

Reserva la teva plaça aquí

El Parc d'Atraccions Tibidabo disposa d'un aparcament de més de 450 places repartides en 5 nivells. Les tarifes de l'aparcament són les següents:

  • Tarifa per minut: 0,05€
  • Tarifes per hora: 3€
  • Tarifa tot el dia:  10€
  • Pèrdua de tiquet: 10€

Així mateix, també posem a disposició dels nostres visitants l'aparcament de la Torre de Collserola, ubicat al costat de la mateixa, a uns 300 m aproximadament, amb una capacitat de més de 50 places. Les tarifes de l'aparcament de la Torre de Collserola són les mateixes que les de l'aparcament del Parc d'Atraccions Tibidabo. Els dies que només obrim el Camí del Cel, nivell superior del Parc, i si teniu reserva a la Torre de Collserola, podeu sol·licitar l'obertura de l'aparcament per a autocars o d'altres vehicles enviant un correu a comercial@tibidabo.cat. 

Aparcament Tibidabo Vall d'Hebron + Llançadora

El Parc d'Atraccions amplia el nombre de places d'aparcament a disposició dels seus clients amb la incorporació de l'Aparcament Tibidabo-Vall d'Hebron, ubicat davant del complex hospitalari Vall d'Hebron. Aquest servei d'aparcament disposa d'una taquilla on podrà adquirir les seves entrades i un servei d'autobús llançadora amb trajecte directe al Parc, a partir de les 11 h i fins 30 min després del tancament del Parc d'Atraccions.

Les tarifes de l'aparcament són:

  • Tarifa única: 4.20€/dia
  • Tarifa socis Tibiclub: GRATIS

 

 

 

 
 
 
Tibidabo
Tibidabo
Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de
Creative Commons si no s'indica el contrari