Actes al Parc

Esdeveniments de caire social, cultural i esportiu

Al llarg de la temporada el Parc d’atraccions Tibidabo acull diferents actes i esdeveniments de caire social, cultural i esportiu amb l’objectiu de promoure la difusió d’actes socials i les tasques que realitzen diferents associacions així com oferir una oferta complementaria als visitants. 

En aquesta pàgina trobareu tota informació dels diferents actes per tal que pugueu planificar la vostra visita al Parc:

Jornada Castellera

Pugeu al Parc a celebrar amb nosaltres la Diada Castellera i viviu la màgia d’aquesta tradició catalana des de 500 m sobre el nivell del mar i en un enclavament inigualable, la Plaça Somnis del Tibidabo. Vibreu amb les diferents actuacions de les colles castelleres convidades que es desplacen des de tots punts de Catalunya per delitar a tots els assistents amb el seu art. 

Festa Uncopdemà

Sumem-nos tots a la solidaritat! Amb la festa Uncopdemà, organitzada conjuntament amb la Fundació Real Dreams i l’Ajuntament de Barcelona i amb ambaixadors d’excepció com el Lionel Messi o el Carles Puyol, conegueu de primera mà les tasques que realitzen diferents ONG, cada any diferents. Les ONG que ja han tingut l’oportunitat de presentar-se són, entre altres, La Roda, Soñar Despierto, UNICEF, Metges sense Fronteres, l’Associació Catalana Síndrome X Fràgil i Fundació Carles Blanch.

Aquest dia pugeu al Parc, col·laboreu amb les entitats sense ànim de lucre a través de la compra del seu producte solidari i divertiu-vos amb totes les atraccions i espectacles així com amb les activitats que s’hi desenvolupen com espectacles d’entreteniment, la rua a ritme de batucada i els tallers de organitzen les diferents ONG participants. Compreu el vostre producte solidari i gaudiu de tarifes especials d’accés al Parc!

Festa FANOC

Pertanyeu al col·lectiu de famílies nombroses? Si és així, també podeu gaudir del vostre dia al Tibidabo! Durant el dia de la festa presentant el títol de família nombrosa o el carnet de la FANOC obtingueu tarifes especials d’accés al Parc. 

Barcelona Ciutat Concert

Us agradaria passar una magnífica vetllada de concerts alhora que contempleu unes espectaculars vistes de la ciutat de Barcelona? Doncs, el Festival Simfonic és la vostra opció d’oci, on tota la ciutat de Barcelona s’engalana i es converteix en  una ciutat de concerts on els alumnes de les escoles  de música fan sentir les seves veus i els seus instruments a diferents localitzacions de Barcelona i, la Plaça Somnis del Tibidabo és una d’aquestes localitzacions. 

Un Estiu sense Barreres

Aquesta festa solidària de llarga tradició al Tibidabo consisteix en una jornada molt especial en la qual el Parc convida a totes les persones que tenen dificultats psíquiques o físiques a través de totes les escoles i associacions d’educació especial de Catalunya per tal que puguin gaudir de les instal·lacions en igualtat d’oportunitats, facilitant-los el seu ús en cas que sigui necessari. Aquest dia el Parc compta amb la col·laboració de més de 80 voluntaris de diferents associacions, entre els que destaquen Creu Roja i Voluntaris 2000. Així mateix, el Parc aprofita la celebració d’aquesta jornada solidària per presentar els avenços aconseguits a les instal·lacions en matèria d’accessibilitat i mobilitat. 

Jornada Sardanista

Pugueu al cim més alt de Barcelona per gaudir de la Diada Sardanista amb l’actuació de diferents colles convidades que mostraran el seu art dansant plegades les sardanes més tradicionals de la cultura catalana a la Plaça Somnis. 

Tibidabo Màgic

La temporada d’estiu del Tibidabo arrenca amb el programa “Tibidabo Màgic”. Us animem a pujar al Parc en família els caps de setmana de juliol per endinsar-vos tots junts en un món de màgia, fantasia, il·lusionisme, màgica còmica, manipulació, aparicions i desaparicions, etc. 

Pallapupas

La festa Un dia de Nassos, organitzada conjuntament amb l’ONG Pallapupas Pallassos d’Hospital, ens permet una vegada més mostrar la nostra solidaritat! A través d’aquesta jornada conegueu de primera mà la tasca que realitza aquesta ONG perquè les estades als hospitals de petits i grans així com els tractaments mèdics tinguin un lloc pel somriure, i els hi permeti recaptar fons per seguir desenvolupant les seves tasques relacionades amb el món del teatre social per fer més passadores determinades situacions.

Aquest dia pugeu el Parc, col·laboreu amb l’ONG Pallapupas a través de la compra del seu producte solidari i divertiu-vos amb totes les atraccions i espectacles així com amb les activitats que s’hi desenvolupen. Compreu el vostre producte solidari i gaudiu de tarifes especials d’accés al Parc!

Festa Kacu Mensi l’Espectacle

El món de les arts escèniques s’apropa als més petits de la casa amb la festa Kacu Mensi l’Espectacle, una jornada cultural que us ofereix nombroses activitats relacionades amb el teatre. Divertiu-vos fent teatre amb totes les activitats distribuïdes al llarg del Camí del Cel del Tibidabo i finalitzeu la jornada teatral amb una xocolatada en família! 

Mostra de Titelles

Els caps de setmana del mes d’octubre apropeu-vos al Marionetarium i gaudiu de la Mostra de Titelles, un espectacle familiar que us oferirà representacions de diferents companyies i coneixereu tècniques de fer teatre de titelles molt diverses.

Pugueu al Parc, compreu la vostra entrada i gaudiu de totes les atraccions i espectacles així com de la representació de la Mostra, inclosa en el preu de l’entrada. Si sou amants de les titelles i únicament voleu gaudir de la Mostra també ho podeu fer comprant, a les taquilles del Parc, un tiquet per la representació que vulgueu veure o bé un abonament que us inclou una representació de cada companyia. 

Festa AACIC

Entre tots ajudem a l’AACIC (Associació d’Afectats de Cardiopaties Infantils Congènites) a través de la Gran Festa del Cor per recaptar fons per donar a conèixer l’Associació i d’aquesta manera que pugui seguir donant suport als afectats de cardiopaties congènites i a la seves famílies oferint-los informació, orientació i assessorament en aspectes de diversos àmbits. 

Aquest dia pugeu el Parc, col·laboreu amb l’Associació a través de la compra del seu producte solidari i divertiu-vos amb totes les atraccions i espectacles així com amb les activitats que s’hi desenvolupen. Compreu el vostre producte solidari i gaudiu de tarifes especials d’accés al Parc!

Festa del Civisme

Creem junts una societat més cívica! La festa del Civisme, una jornada molt especial dedicada a fomentar el civisme, us ofereix la possibilitat de poder gaudir de diferents activitats repartides pel recinte relacionades amb la realització d’accions cíviques com veure una exposició de vehicles policíacs, participar en una demostració de la feina que realitzen els gossos pigall així com veure una exposició de cavalls. 

Festa UNICEF

Descobriu i col·laboreu amb les línies de treball d’UNICEF a favor de les accions socials adreçades a la sensibilització sobre els Drets de la Infància, la seva promoció i protecció en motiu de l’aliança que uneix UNICEF i Tibidabo des de 2012. Com cada any us convidem a pujar al Parc i participar en la Gran Festa d’UNICEF! En són exemples la Festa de la Dorlys (2013) o la Festa en motiu del 25è aniversari de la Convenció dels Drets dels Infants (2014). 

Festa de l’Avi

Sou avis o àvies i us agradaria passar una jornada molt especial amb els vostres néts i nétes al Tibidabo? Ara, ho podeu fer amb la celebració de la Festa de l’Avi, una jornada on tots els visitants que s’identifiquen amb aquest vincle familiar poden gaudir de tarifes especials d’accés al Parc per passar un dia en família i divertir-se amb totes les atraccions i espectacles. 

Cançó de Pau

Pugeu al Parc, participeu en l’entranyable jornada de llarga tradició Cançó de Pau on petits i grans, juntament amb els Ambaixadors de Pau, podeu cantar a favor de la pau i així, entre tots, seguir recolzant les tasques per a la protecció de la infància de la mà d’UNICEF. 

Pugeu al Parc en parella (adult + nen), canteu i signeu per la Pau, i accediu gratuïtament al Tibidabo!

Si us agrada l’esport també podeu participar en les diferents curses que al llarg de la temporada el Parc d’atraccions Tibidabo acull com a enclavament ideal per a la seves finalització o bé realitzar-hi una part dels seus recorreguts com la Barcelona Magic Line, l’Uphill, la Midnight Trail o la Cursa de l’Amistat. 

 
 
 
Tibidabo
Tibidabo
Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de
Creative Commons si no s'indica el contrari