Escoles

 

Excursions amb nens a Barcelona: diversió i aprenentatge.


Us proposem les següents activitats: gaudir del Parc d'Atraccions o bé fer una excursió divertida i didàctica.

Benvolgut professorat,

Voleu deixar els llibres de banda durant un dia i gaudir d'una inoblidable jornada d'oci amb els vostres nens al Parc d'Atraccions Tibidabo? Us recordem que oferim un preu més avantatjós per a les escoles i els esplais així com uns dies destinats a vosaltres, els dies de Campanya Escolar, durant el mes de juny (pendent de confirmar els dies pel 2017), on podeu gaudir de totes les atraccions i espectacles així com de l'animació itinerant. A què espereu a concretar la vostra sortida?

Si no voleu deixar els llibres de banda, també tenim una oferta per a vosaltres:

  • Experiències Educatives de CREATIBI by LEGO® Education (dirigides als alumnes de primària). Podeu trobar més informació a: creatibi.cat
  • Les activitats didàctiques de Medi Ambient a l'entorn del Tibidabo (dirigides als alumnes de cicle mig de primària). 
  • Les activitats didàctiques de Ciència i Tecnologia a l'entorn del Tibidabo (dirigides als alumnes de primària, ESO i Batxillerat).

 Els nens acompanyats pel professorat del centre juntament amb un monitor-guia del Parc s'endinsaran en les entranyes i el rerefons de les atraccions per saber com funcionen, a través de les explicacions pertinents i l'experimentació d'accedir a les mateixes des d'una òptica educativa. Oi que no us ho voleu perdre?


A què espereu? Ja podeu reservar la vostra entrada per gaudir d'un dia d'oci al Parc d'Atraccions o bé per realitzar les activitats didàctiques a través del correu electrònic comercial@tibidabo.cat.


 
 
 
Tibidabo
Tibidabo
Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de
Creative Commons si no s'indica el contrari