Empreses

Gaudeix d'activitats al Parc d'Atraccions Tibidabo

Voleu celebrar una reunió, un acte o bé un dinar o sopar oficial en un entorn privilegiat com és el Parc d'Atraccions? Si és així, us podem oferir:

  • Una sala d'actes i exposicions ubicada al costat de la Plaça dels Somnis de 230 m2 des d'on es pot gaudir de les vistes del Parc d'Atraccions i de la ciutat de Barcelona amb la possibilitat de disposar d'elements audiovisuals.

  • Una sala per a reunions i actes ubicada a l'interior del Parc d'Atraccions des d'on també es pot gaudir de vistes a la ciutat de Barcelona i al mateix parc amb una capacitat de 80 a 110 persones amb la possibilitat de diposar d'elements audiovisuals.

  • Lloguer en exclusivitat del Parc d'Atracions amb més de 25 atraccions i espectacles per escollir així com diferents espectacles d'animació.

  • Preus especials a les entrades al Parc d'Atraccions.

A aquest moment d'oci s'hi pot afegir un servei de càtering a l'impressionant mirador amb les vistes a Barcelona, amb la ciutat als vostres peus, o bé a les sales anteriorment esmentades.

Si us interessa podeu contactar amb nosaltres i en parlem amb més detall a través del correu electrònic comercial@tibidabo.cat

 
 
 
Tibidabo
Tibidabo
Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de
Creative Commons si no s'indica el contrari