Plànol del parc - Nivell 05

Nivells del Parc


Nivell 1

Nivell 2

Serveis

Nivell 4

Nivell 5

Nivell 6

Atraccions

Interactibi

Un simulador que entrellaça la tecnologia amb l’habilitat i l’enginy dels seus usuaris. Aquest joc ofereix una experiència única i plena d’aventures amb gràfics 3D d’avantguarda i efectes visuals als seus usuaris mentre interactuen amb un joc virtual amb l’objectiu d’aconseguir la major puntuació.

Alçada+ 110 cm

Miramiralls

Redescobreix la sala dels miralls de sempre, ubicada al costat del Museu d'Autòmats, amb nous efectes com transformacions, calidoscopis, etc., que formen 13 escenes plenes d'il·lusions i somriures.

Alçada: + 90 cm
Acompanyants: 0 - 90 cm

CreaTibi by LEGO® Education

Espai educatiu i de lleure CreaTibi by LEGO® Education, on els nens i nenes poden jugar i aprendre fent construccions amb les tradicionals peces de Lego.

Museu d'Autòmats

Més de 40 peces del segle XIX i XX; una autèntica joia inclosa en el Catàleg de Museus de la nostra ciutat.

Alçada: + 90 cm
Acompanyants: 0 - 90 cm

L'Embruixabruixes

L’atracció s’ha renovat completament incorporant elements virtuals a través de la tecnologia més avançada: hologrames, entorns virtuals, mapping, leds i retroprojeccions, entre d'altres.

Alçada: +120 cm
Acompanyants: 100 - 120 cm


Espectacles

Espectacle de cloenda

Segons la temporada oferim diversos espectacles de cloenda a la Plaça Somnis. Podreu consultar a l'apartat de Notícies i Actes totes les novetats i horaris dels espectacles. 


Marionetarium

El Marionetarium és un íntim i agradable teatre on podreu gaudir de les diferents representacions de titelles programades al Parc al llarg de la temporada de la mà de la Companyia de Marionetes Herta Frankel. 


Restauració

Tibifestes   
Pren-te un cafè, acompanyat d'un entrepà o de la beguda que tu triis! I a més, des d'aquesta temporada hi trobaràs una televisió, perquè no et perdis els esdeveniments més importants.


ServeisLavabos    
Ubicats al costat dels ascensors.

 
 
 
Tibidabo
Tibidabo
Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de
Creative Commons si no s'indica el contrari