S’inaugura L’Embruixabruixes, la nova atracció del Tibidabo

Aquest dissabte dia 9 tindrà lloc la inauguració de l’Embruixabruixes, la nova atracció del Tibidabo. L’atracció, que recentment ha celebrat el seu centenari, es va construir al 1915, s’ha renovat completament incorporant elements virtuals a través de la tecnologia més avançada:  hologrames, entorns virtuals, mapping, leds i retroprojeccions, entre d'altres.

Serà el primer dia que els visitants podran gaudir del renovat Embruixabruixes, que és l’única atracció del Parc que s’endinsa en la muntanya per descobrir un món màgic subterrani on hi habiten fades, bruixes i bruixots. L'atracció potenciarà també l'esperit pedagògic que ja manifesta a través de les noves tecnologies per a transmetre i fer entendre les pocions i els encanteris que les bruixes, els bruixots i les fades elaboren cada dia.

La nova atracció, l’Embruixabruixes, és obra de l’arquitecte català Josep Miàs, que ha projectat la reforma amb el mateix esperit de quan es va crear l’atracció: el canvi i la revolució.

Amb aquesta renovació, el Parc d’atraccions Tibidabo dóna l’adéu definitiu al "Magatzem de les Bruixes i els Bruixots", el nom que rebia antigament l’atracció, després d’haver estat rebatejada nombroses vegades i que l’any passat va celebrar el seu 100 aniversari. L’atracció que fou dissenyada originàriament el 1915 per l’enginyer del Parc, Marià Rubió i Bellver, sota el nom de “Ferrocarril Aèri” amb la idea d’unir el ferrocarril i l’aviació. 

 
 
 
Tibidabo
Tibidabo
Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de
Creative Commons si no s'indica el contrari