Pugeu a descobrir les novetats de la temporada 2017!

NOU HORARI D’OBERTURA

La nova temporada arranca amb uns resultats anteriors de rècord que ens permeten consolidar l’ampliació de l’horari d’obertura del recinte una hora més. Per aquest motiu, aquesta temporada podreu començar a gaudir de totes les atraccions i els espectacles a partir de les 11 h del matí, cada dia que el Parc obri. 

Així mateix, a partir de les 10.30 h trobareu el recinte de l’Àrea Panoràmica obert per comprar les vostres entrades i gaudir d’una oferta d’esmorzars exclusius de 10.30 h a 11.30 h. 

L’AVIÓ EMPRÈN UN NOU VIATGE

L’Avió, inaugurat l’any 1928, és l'atracció més emblemàtica del Parc i el primer simulador de vol de la història. 

L’aparença de l’Avió ha anat canviant al llarg del temps i el passat 31 de gener de 2017 una grua el va despenjar per fer-li una nova rehabilitació. L’Avió ha abandonat el seu aeroport al Tibidabo per tal de millorar tant en aspectes operatius com d’imatge i disseny. En concret, està prevista la renovació del fusellatge, la decoració de l’interior, el pintat de l’estructura metàl•lica i la tematització del seu entorn, treballs que finalitzaran cap a la primavera d’aquest mateix any, data en la qual l’emblemàtic Avió tornarà al Parc.

 

MINI HURAKAN, UNA NOVA ATRACCIÓ

A partir d’aquest dissabte 4 de març els infants també podran viure les emocions i l’adrenalina de la coneguda atracció del Parc, Hurakan, amb el Mini Hurakan. Podreu trobar aquesta nova atracció al nivell 2, entre els Llits Elàstics i el Diàvolo, i hi podran accedir els infants amb una alçada compresa entre els 1,05 m i els 1,55 m. 

UN TCHU TCHU TREN TOTALMENT RENOVAT

Al costat de l’atracció Viking (nivell 1), a partir d’aquest dissabte 4 de març trobareu un Tchu Tchu Tren totalment renovat. La rehabilitació d’aquesta atracció destinada als infants més petits de casa ha consistit en una remodelació del tren i la presentació d’un nou entorn, que s’ha inspirat en un hort gegant, i d’una nova decoració ambientada amb el menjar saludable. 


En aquesta atracció hi podran accedir, acompanyats, els infants amb una alçada inferior a 1,05 m, i sols, a partir dels 1,05 m. 

 

NOVES PEL·LÍCULES AL DIDIDADO, EL CINEMA EN 4D

La temporada 2017 ve carregada de novetats al Dididado, el cinema en 4D, que trobareu el nivell 2 del Parc. 

Apropeu-vos-hi i gaudiu d’experiències inèdites en aquest cinema amb una tecnologia d’avantguarda.

Al llarg d’aquest any podreu gaudir de dues noves pel·lícules en cartellera del Dididado:

- HAPPY FAMILY

La família Wünschmann ha tingut un mal dia i la mare els anima a anar a un parc d’atraccions per passar un dia de diversió plegats. Després de gastar una broma a un personatge, que resultarà ser la bruixa Babayaga, la família es transforma en mostres. És llavors quan el seu viatge en el Trenet es converteix en una aventura fantasmagòrica i plena d’emocions. Trobarà finalment la família el seu final feliç? Acompanyeu a la família i experimenteu un món de diversió!

Horari:

Tots els dies que el Parc d’atraccions està obert. Passis continus al matí.

 

- THE TIME CAROUSEL

El llegendari i amenaçador Nightraven enganya a cinc amics per emprendre un viatge sense fi a través del temps i acabar amb la diversió a tots els parcs temàtics de totes les èpoques. Durant el seu viatge viuran aventures trepidants amb Guillem Tell o Gustave Eiffel, entre d’altres. Finalment, en introduir una contrasenya especial a la màquina del temps aconsegueixen retornar al present. Acompanyeu-los en un viatge emocionant i ple d’aventures per saber si  podran vèncer a Nightraven i fer que la diversió als parcs temàtics no s’acabi mai. 

Horari:

Tots els dies que el Parc d’atraccions està obert. Passis continus a la tarda.

 

TIBICABARET, L’ESPECTACLE DEL MARIONETARIUM

Aquesta temporada si us apropeu al Marionetarium (nivell 5), al costat de l’atracció L’Embruixabruixes, podreu veure l’espectacle Tibicabaret, a través del qual els mítics Julio Jaleo i Bròquil Samfaina, símbols del Marionetarium, presenten altres personatges entranyables de la col·lecció de la Compañía de Marionetas Herta Frankel com la Lola Flores, la màgia del Pato Donato o el Maestro Semprini, que és la marioneta més antiga de la Companyia, construïda l’any 1948 pel mestre Lluís Fontanet.

Un espectacle ple d’humor i eloqüència, on la màgia, la música i l’alegria també en són protagonistes. 

Horari:

Tots els dies que el Parc d’atraccions està obert. Consulteu els horaris dels passis a l’accés de l’espectacle. 

 

LES AVENTURES DE LES MASCOTES, EL NOU ESPECTACLE DE CLOENDA

Aquesta temporada podreu gaudir també d’una nova programació d’espectacles de cloenda que es representaran al llarg de l’any. El primer espectacle, que es representarà fins el proper 28 de maig, és Les Aventures de les Mascotes, que com el seu títol ens revela, tindrà com a protagonistes el Ti, la Bi, la Da i el Bo, les quatre mascotes del Tibidabo. 

En aquest espectacle, interactiu, divertit i musical, el Roc i l’Ona tornaran a acompanyar a les Mascotes en una nova aventura: ha aparegut un ós perdut al Parc de Collserola i hauran d’ajudar-lo a tornar a casa. 

Horari:

Tots els dies que el Parc d’atraccions està obert, 1 h 15 minuts abans del tancament del recinte a la Plaça Somnis. 

 

NOVES ANIMACIONS ITINERANTS

Al llarg de l’any comptarem amb noves animacions itinerants per fer les jornades al Parc encara més divertides: 

  • 3, 2, 1 Acció

Un equip de rodatge molt peculiar ha aterrat al Tibidabo i anirà per tot el Parc convocant càstings d’actors, rodant seqüències, etc. Un esbojarrat director i el seu càmera faran que tothom s’ho passi de pel·lícula. 

  • Boccato Di Cardinale

Nou personatge que es desplaçarà pel Parc amb el seu remolc (obrador), amb el que atiparà a tothom de rialles, simpatia i sorpreses, alhora que ens orientarà a menjar de manera sana.

 

Planifiqueu ja la vostra visita a www.tibidabo.cat/info-parc/horaris/parc-datraccions/ i veniu a conèixer totes les novetats que us tenim preparades. Així mateix, us animem també a seguir-nos a les nostres xarxes socials oficials, Facebook i Twitter, on també disposeu de tota la informació de les novetats i del Parc!

Us hi esperem! 

 
 
 
Tibidabo
Tibidabo
Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de
Creative Commons si no s'indica el contrari